Forsidebilde SurfersBeach

Bangkok Hotell

Bangkok-reiseguidebanner

Det finnes mange svært flotte hoteller i Bangkok. Og hotellene i Bangkok holder lave priser sammenlignet med Europa. Også kvaliteten er høy, og faktisk er det slik at mange hoteller med tre stjerner i Bangkok ligger over det du er vant til fra firestjernershoteller i Norge og ellers i Vesten når det gjelder service og fasiliteter. Disse hotellene koster sjelden mer enn 300 kroner natten pr. person i dobbeltrom og mange ganger betydelig lavere enn det også.

Er du på jakt etter virkelig rimelige hoteller, kan du trygt velge tostjernershoteller. Sammenlignet med rimelige hoteller i europeiske storbyer, for eksempel London, holder disse hotellene god kvalitet. Og prisen er gjerne under 100 kroner natten inkludert frokost.

 Gjør det beste hotellsøket for hoteller i Bangkok
hotel-icon
Finn billigste hoteller i Bangkok
med markedets største og beste søkmotor for hoteller! Klikk på lenken for å velge by. Alle hoteller på en side! Enklere og billigere får du det ikke! 

 

Men vi mener at du får så mye mer ved å kjøpe deg litt opp i kvalitet i Bangkok. Service, vennlighet og imøtekommenhet er vanligvis helt fantastisk på hotellene i Bangkok. Følgende hoteller kan anbefales:

Amari Atrium Hotel
Dette Amari-hotellet ligger i 1880 New Petchaburi Road i Bangkok sentrum. Det er et stort hotell med nesten 570 rom. Spektakulær arkitektur og kjempeservice er ord som går igjen når man beskriver dette Bangkok-hotellet. Her har du både svømmebasseng, sauna, jacuzzi, massasje, treningsstudio, to restauranter, cocktailbar og en pub.

4star  Les mer om Amari Atrium Hotel, se bilder og finn billigste pris

 

Amari Boulevard Hotel
Dette er nok et Amari-hotell i Bangkok, som ligger i en sidegate (soi) til kjente Sukhumvit Road. Adressen er 2 Soi 5 Sukhumvit. Hotellet er i mellomstørrelsen (ca. 210 rom), og har svømmebasseng, treningsstudio, bar og restauranter. Det er kort vei til shopping og forlystelser.

4star  Les mer om Amari Boulevard Hotel, se bilder og finn billigste pris 

 

Novotel Bangkok
Dette Novotel-hotellet ligger midt i alle turisters møtested, Siam Square. Adressen er 392/44 Siam Square Soi 6. Hotellet har 429 rom. Det er moderne, har alle fasiliteter og topp service. To restauranter, fem barer, en nattklubb og svømmebasseng. Alle rom har selvsagt klimaanlegg, minibar, safe og internettilgang.

4star  Les mer om Novotel Bangkok Siam Hotel, se bilder og finn billigste pris  

Twin Towers Hotel
Er du på jakt etter verdi for pengene, kan dette være turisthotellet for deg. Det er gigantisk med 660 rom. Adressen er 88 Rong Muang. Hotellet har alt av fasiliteter, men beliggenheten er slik at du må reise litt for å se Bangkok. For deg som vil sove rimelig og godt, er dette et godt alternativ.

4star  Les mer om Twin Towers Hotel, se bilder og finn beste pris

 

Reiseplanetens tips!

Narai Hotel
222 Silom Road.
Reiser du på "økonomi-klasse", velg hotellet Narai som ligger midt i Bangkoks fornøyelsesgate Silom Road, og har svært gode priser. Gangavstand til Skytrainstasjon som er letteste måten å komme seg raskt frem i Bangkok. Svømmebasseng, treningsstudio, restauranter, bar og internettilgang. Store, nyoppussede rom. Men også en del slitte, skal det sies. Egentlig et 3-stjerners hotell, men de fleste ville nok tippet en 4'er, i alle fall hvis du er heldig med rommet.

3star  Les mer om Narai Hotel, se bilder og finn billigste pris!

 

Spesielle hoteller

Peninsula Hotel
Peninsula blir stadig nevnt blant verdens aller beste hoteller. Det ligger ved siden av Bangkoks mektige elv, Chayo Phraya. Peninsula har ikke mindre enn 39 etasjer med ren og skjær luksus og service. Alt av fasiliteter og svært bra restauranter venter deg her.

5star  Les mer om Peninsula Hotel, se bilder og finn billigste pris!  

 

Oriental Hotel
Rett på motsatt side av Peninsula Hotel finner du Bangkoks ærverdige Oriental Hotel. Bare det å nyte en lunsj eller frokost på verandaen ut mot elven er verdt besøket. Beliggenheten er helt topp, og atmosfæren er sterk på dette 125 år gamle hotellet.

5star  Les mer om Oriental Hotel, se bilder og finn billigste pris!   

------> Reiseguiden om Bangkok fortsetter...