Forsidebilde SurfersBeach

Bangkok Leiebil

Kjøre bil i Bangkok og Thailand

Bangkok-reiseguidebanner
Vi anbefaler ikke å kjøre bil i Bangkok sentrum, hvis du da ikke har bestemt deg for å utøve ekstremsport som du kan fortelle om hjemme. Trafikken i selve Bangkok er enorm, og du kan først som sist glemme alt du vet om faste kjøremønstre og trafikkregler. Det er dessuten ofte trafikk-kork. Snitthastigheten i sentrum er fire kilometer i timen.

Men utenfor Bangkok sentrum er trafikken enklere, og veiene er greie nok. Det er flere flotte steder å besøke med bil, enten det gjelder attraksjoner, opplevelser eller sol og bad.

 

Gjør et leiebilkupp nå!
Leiebil ReiseplanetenReiseplaneten samarbeider med AutoEurope.  En  av verdens største og ledende aktører på leiebiler.  Stort utvalg, god service og ikke minst meget bra priser.  Dette er stedet du gjør et leiebilkupp!  Ingen avbestillingsgebyr og gratis telefonsuppert 24 timer i døgnet!  
Gjør et trygt og rimelig leiebilkupp her!

Hua Hin (ca 200 kilometer)

Ønsker du sol og bad, kan du enkelt komme deg fra Bangkok til Hua Hin. Hua Hin ligger ca. 20 mil sør for Bangkok og er kjent som kongens ferieby. I dette området finnes det hoteller i alle kategorier og flere strender. Les mer om Hua Hin.


  Klikk her for utskriftsvennlig kart med detaljert kjørebeskrivelse fra  Bangkok til Hua Hin

 

River Kwai (ca 125 kilometer)

I Kanchanaburi-regionen ligger River Kwai. Her kan du se den verdenskjente broen som er udødliggjort i filmen ”Broen over Kwai”. Du kan også gå langs dødens jernbanelinje, besøke krigsmuseet og høre historien om krigsfangenes kamp for tilværelsen. Områdene rundt River Kwai og Kanchanaburi byr i tillegg på flott natur og frodig vegetasjon.

  Klikk her for utskriftsvennlig kart med detaljert kjørebeskrivelse
fra  Bangkok til Kanchanaburi

Krokodillefarmen Samutpratkarn

Samutpratkarn er verdens største krokodillefarm. Den ligger ca. 3 mil sør for Bangkok. Her kan du se på krokodillebryting eller se at krokodillene blir matet og lære om disse fascinerende dyrene. En reise hit kan kombineres med et besøk til Ancient City, et utendørsmuseum med kopier av Thailands største attraksjoner.

Internasjonalt førerkort

Internasjonalt førerkort er en oversettelse av ditt norske førerkort. Internasjonalt førerkort er et papirhefte i A6-format med grått omslag og hvite sider.

Enkelte land i Europa krever fortsatt et internasjonalt førerkort i tillegg til ditt nasjonale førerkort. Skal du leie bil utenfor Europa anbefales det å alltid ha med internasjonalt førerkort. For mer informasjon les Reiseplanetens artikkel om internasjonalt førerkort.