Forsidebilde SurfersBeach

Bangkok Sport

Sport i Bangkok

bangkok thaiboksing2

Thaiboksing

I en by med 16 millioner innbyggere er det selvfølgelig mange sportsattraksjoner. Størst i Bangkok er naturlig nok thaiboksing. Og ikke bare i Bangkok, men i hele Thailand. Kjøp billett bare hos autoriserte forhandlere eller direkte på stadion, og ikke la deg lure av gateselgere.Lumpinee stadion ligger på østsiden av Lumpiniparken. Der er det kamper på tirsdager og fredager fra kl. 1800 og lørdager fra kl. 1700 og 2030.

Ratchadamnoen stadion ligger i gaten med samme navn i Dusitområdet av Bangkok. Det er kamper på mandager og onsdager kl. 1700 og 2100. På torsdager starter kampene kl. 1800 og på søndag kl. 1700. Nærmeste store gate er Khao San Road.

Billetter koster fra 30 kroner, men vil du sitte helt ringside, må du kanskje ut med 250–500 kroner, avhengig av type kamper. Kampene på Ratchadamnoen er litt dyrere enn på Lumpinee.

Golf

Det finnes mer enn 30 golfbaner i nærheten av Bangkok. Banene gir mye for pengene, og er du golfentusiast, bør du absolutt prøve deg på en runde. Banen Krungthep Kreetha ligger bare en halvtime utenfor Bangkok. Les mer om Golf i Bangkok her!

Hestesport

Ved den kongelige sportsklubben i Bangkok er det hesteløp hver søndag ettermiddag. Galoppbanen trekker mange skuelystne, og atmosfæren er bokstavelig talt kokende. Banen ligger i gaten Henry Dunant, rett nord for Lumpiniparken. Kommer du til banen fra østsiden, heter nærmeste gate Ratchadamri. Klikk her for kart!


Se oppvisningskamp i Thaiboksing fra Lumpinee stadion under.  Slike oppvisningskamper vises jevnlig for at turister skal kunne oppleve historiske sider ved denne sporten. Det kan se brutalt ut, men dette er ikke en virkelig kamp. I våre dager benyttes boksehansker.


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.