Forsidebilde SurfersBeach

Barcelona Med barn

Med barn i Barcelona

barcelona parc de la ciutadella2

Barcelona er en flott by å ha med barn til. For det første er La Rambla en spennende gate med mange gateartister og kunstnere. Severdigheter som Sagrada Familia er så spesielle og annerledes at mange barn blir nysgjerrig og eventyrlystne. I tillegg har du en fin strand med gode bademuligheter.Barcelona er en by der det er kort avstand mellom flere av severdighetene. Enkelte attraksjoner er spesielt tilpasset barn eller tiltrekker barn i like stor grad som voksne.  Europas største akvarium ligger i Barcelona og heter L'Aquarium. Ikke minst haiene er mange barns favoritt. I tillegg har du dyreparken i Barcelona. Er barna (eller du selv) det minste interessert i fotball, må du inkludere et besøk på Camp Nou, som er navnet på Barcelonas enorme fotballstadion. Her finnes et eget museum for byens fotballag.

Zoologisk hage og Parc de la Ciutadella i Barcelona

Ved Parc de la Ciutadella [se bildet først i artikkelen] ligger Barcelonas dyrepark. Den heter Parque Zoologico de Barcelona og er en favoritt for barn i alle aldre. Her er det meste tilrettelagt for at dyrene skal ha det godt. Dyreparken er mer enn 100 år gammel, og du kan se ca. 7500 dyr fra over 400 arter.  Dyreparken er kjent for sine gorillaer og orangutanger. Klikk her for dyreparkens hjemmeside

Parker er gode tilfluktssteder hvis været blir for varmt, og stranden ikke frister. Du finner den største og viktigste parken i Barcelona ikke langt fra strandpromenaden eller for den saks skyld Picasso-museet. Parken heter Parc de La Ciutadella. Du kommer enkelt til parken ved å ta T-bane (gul linje nr 4) til Ciutadella Vila Olympica. Midt i parken har du en liten innsjø der du kan leie robåt.  Eller du kan "kjøre" tråbiler med barna rundt i Parc de la Ciutadella. Adressen er Passeig de Picasso, 21.

 


flybilletter reiseplaneten 2

Her er de billigste flybillettene til Barcelona - Sjekk ut vår lavpriskalender!
bestbuy


 

Fornøyelsespark i Barcelona

Tibidabo er en fornøyelsespark som ligger 30 minutter fra Placa de Catalunya. Det går egne busser direkte til parken med avgang fra varemagasinet El Corte Ingles, ved Placa de Catalunya. Parken ligger på Barcelonas høyeste punkt og har flott utsikt over byen. Det er et mangfold av tilbud for både voksne og barn her. Les mer her!

{googleDir hide_direction_text=1 width=100% height=360 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC
from="Barcelona, Spania"
to="Tibidabo, Barcelona Spania"}

Zoologisk museum i Barcelona

Skal vi anbefale et museum for barn, foreslår vi Zoologisk museum. Det mest spektakulære i den enorme samlingen er kanskje skjelettene til mammuter og store hvaler.  Du vil se en rekke utstoppede dyr i tillegg til utstillinger som viser artenes utvikling og mye annet. Museet ligger rett ved Parc de la Ciutadella i  en bygning som kalles ”de tre dragers slott”.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.