Forsidebilde SurfersBeach

Beijing Hotell

Hotell i Beijing

Det finnes mange bra hoteller i Beijing. Byggeaktiviteten var stor i forbindelse med olympiaden i 2008, og antallet nye hoteller øker i raskt tempo i hele Kina. I tillegg er det mye oppussing av gamle hoteller. Bredden i hotellutvalget er bra, og selv kort vei fra Den forbudte by i Beijing kan du ganske enkelt finne enkle 2-stjerners hoteller via turistklassehoteller (3 stjerner) til luksushoteller.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Siden Beijing er en så stor by, anbefaler vi at du finner et hotell som ligger sentralt og i alle fall innenfor tredje ringvei. Prisnivået på hotellrom er lavt sammenlignet med hotell i Skandinavia. Det er langt fra umulig å skaffe et greit hotell for under 150 kroner natten per person i dobbeltrom.

Som ellers i Østen er det mye verdi for pengene når det gjelder hotell. Og en oppgradering av hotellet til tre eller fire stjerner gir reisen en ekstra dimensjon, uten at du nødvendigvis blakker deg helt.

Noen av de best rangerte hotellene i god turistklasse i Beijing er følgende:

Crowne Plaza Hotel
Dette 4-stjerners hotellet ligger i perfekt beliggenhet i nr 48 i handlegata Wangfujing i Dongcheng-distriktet sentralt i Beijing, rundt 12-15 minutters gange fra Den forbudte by. Hotellet har 360 rom og får god omtale for sin service. Her har du svømmebasseng, treningsstudio, businesscenter, to restauranter og barer. 

Jianguo Hotel Beijing
Jianguo Hotel har adressen 5 Jianguo Men Wai Da Jie sentralt i Beijings forretningsområde, mellom Silkemarkedet og World Trade Center. Hotellet er stort og har 429 rom. I tillegg til en rekke fasiliteter som svømmebasseng og treningsstudio, har dette 4-stjerners hotellet en flott hage hvor du kan ta en pust fra storbyens stress.  

Traders Hotel
Traders Hotel ligger også i Beijings forretningsområde, nærmere bestemt i 1 Jian Guo Men Wai Avenue, som er i World Trade Center-komplekset. Dette er et veldig stort 4-stjerners hotell med 570 rom. Det er ofte mange forretningsfolk her, ikke minst på grunn av beliggenheten. Rommene kan være litt små, men har likevel alle fasiliteter du kan ønske.

Holiday Inn Central Plaza Beijing
Et rimelig 4-stjerners hotell med meget gode tilbakemeldinger. Adressen er 1 Caiyuanjie Xuanwuqu, og hotellet har 322 romslige rom. Dette hotellet er kjent for sin service og sin gode mat.Spesielle hoteller i Beijing:

Peninsula Palace Beijing
Peninsula er en kjent luksuskjede av hoteller, og Peninsula Beijing gjør ikke skam på kjeden eller sine fem stjerner. Hotellet ble i 2005 valgt av Tripadvisors brukere som beste hotell. Adressen er 8 Goldfish Lane Wangfujing, og hotellet har 525 rom. Flott beliggenhet i shoppingdistriktet og gangavstand til Den forbudte by. Pris fra ca. 1000 kroner per natt per person.

Bamboo Garden Hotel
Som en motsetning til 5-stjerners hotellene har vi dette lille sjarmerende hotellet i 24 Xiaoshiqiao, Jiugulou Street. Hotellet har bare 40 rom, og prisnivået er fra ca. 150 kroner natten. Hotellet er i klassisk kinesisk hagestil, og med beliggenhet i en hutong på nordsiden i Beijing vil du få en helt annen opplevelse enn å bo i typiske luksushotell som finnes over hele verden. Mange gode tilbakemeldinger på dette hotellet.