Forsidebilde SurfersBeach

Buenos Aires Videofilmer

Buenos Aires / Argentina

Vi har samlet noen utvalgte filmer og reisevideoer om Buenos Aires for deg slik at du skal kunne få inspirasjon til å reise, men også til å lage film og ta bilder selv. Buenos Aires er en vakker by med mange historiske severdigheter. I tillegg byr Buenos Aires på mange attraksjoner i løpet av året. Se gjerne vårt fotogalleri om Buenos Aires for mer inspirasjon.

flytur over Buenos Aires

Video: 7 min. og  57 sek.
film.jpg
Mange av oss har vel drømt å være med i et småfly eller helikopter og fly rett over hustakene i en kjempestor metropol. En slik by kan være New York, Hong Kong.....eller kanskje Buenos Aires.  Denne filmen tar deg med nettopp på dette. Sett deg tilbake og se Buenos Aires fra fugleperspektiv!

Buenos Aires er en virkelig verdensmetropol. God reise!.

Biltur gjennom Buenos Aires

Video: 4 min. og 37 sek.
film.jpg
Buenos Aires er store stolte mennesker, tango og brede avenyer i alle retninger. Bli med på en kjøretur gjennom denne fascinerende byen med stor Italiensk innvirkning, ikke minst når det gjelder mentalitet og kultur. Buenos Aires er gedigen og full av storbypuls.

Legg spesielt merke til de flotte bybildene til slutt i filmen. Buenos Aires vokner til live for fullt om kvelden og byens skyline og vakre fasader blomstrer opp med noenlysene, mens nattemenneskene finner sine utesteder.

Tango i Buenos Aires

Video: 1 min. 11 sek.
film.jpg
Argentina er tangoens hjemland og hjemmebanen er kanskje fremfor alt Buenos Aires. Det kryr av tangoklubber og tangotilstelninger. Det er også nok av mer eller mindre profesjonelle som opptrer på gatene, både til beundring og fascinasjon for oss tilreisende.

Hvor lang tid må man trene for å fikse bensparkene i en ekte tango mon tro?


Har du tips om filmer vi bør ha med om Buenos Aires? Eller kanskje du har en film eller fotografier du selv har tatt og som vi bør bruke? Send oss ditt bidrag og du kan få flybilletter til utvalgte reisemål i Europa. Send bilde (jpg-format) eller link til videoklipp til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." title="Reisetips til Reiseplaneten">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

GoogleAds


Vil du finne billigste flybilletter? Da skal du sjekke ut denne flysøkemotoren hos Kelkoo! Husk at du støtter Reiseplaneten.no ved å bruke våre partnere. Dette er kjente, rimelige og trygge reisetilbydere.