Forsidebilde SurfersBeach

Komme seg til Ibiza!

Ibiza-reiseguidebanner

Ibiza Airport er en typisk sommerflyplass. Med turistene øker aktiviteten betraktelig, og det er en rekke flyselskaper som har sommerruter hit. Om vinteren er valgmulighetene når det gjelder antall flyselskaper færre, men det er tendenser til at stadig flere ser på Ibiza som en potensiell helårsdestinasjon. Ibiza Airport (IATA IBZ) befinner seg kun 7 kilometer sydvest for Ibiza by. 

Det er enkelt å komme seg til sentrum, eller andre deler av øya, enten med taxi eller buss. Buss nr 10 kjører til Ibiza by en gang i timen fra morgen til kveld, siste avgang finner sted en gang mellom 2300 og 2330. Billettprisen er ikke mer enn en drøy tier!


flybilletter reiseplanetenReiseplanetens tips!

Finn billigste flybilletter til Ibiza med en av markedets største og beste søkmotorer for flybilletter!  Klikk på lenken og du er ditt eget reisebyrå. Enkelt, trygt og billig!


Opprinnelig var dette en militær flyplass, men fra 1958 har den vært en viktig del av turistindustrien for Balearene. Ibiza Airport har gradvis blitt oppgradert til en moderne flyplass som har det du forventer av fasiliteter. I skrivende stund er det godt over 5 millioner passasjerer årlig som benytter flyplassen. 

------> NEXT PAGE