Sport i Tallinn

Det er kanskje ikke sport vi forbinder mest med Tallinn, men det finnes naturligvis muligheter til både å drive sport selv og til å se god idrett fra tribunen. For mange er det å sitte i sauna en sport i seg selv, men i Estland og Tallinn kan det være en religion på linje med Finland. Forsøk Kalma Saun. Dette er en offentlig badstue (sauna), og den ligger på gaten Vana-Kalamaja 9a.Fotball i Tallinn

Fotball og ikke minst basket er populære idretter i Estland og også i Tallinn. Det samme er ishockey. Fotballklubbene Levadia Tallinn og FC Flora har små stadioner sammenlignet med europeiske storklubber og byr ikke på internasjonal klasse ennå. Det gjør heller ikke det estiske fotballandslaget, som ligger langt nede på FIFA-rankingen. En god artikkel om fotball i Talllinn finner du her.

Golf i Tallinn

Omtrent 4 mil utenfor Tallinn finner du Niitvälja, som er Tallinn golfklubb. Golfbanen har 18 hull og går på par 72. Det finnes også en helt ny bane i byen Jõelähtme, som ligger 2 mil øst for Tallinn. Denne har til å begynne med 9 hull. Les mer om golf i Tallinn her.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.