Forsidebilde SurfersBeach

Popeye Village på Malta

malta popeye village

Trodde du at du måtte reise til USA for å møte Skipper,n? Da tok du feil. Skipper'n, eller Popeye om du vil, møter du nemlig i Europa. Nærmere bestemt på vakre og fascinerende Malta.


Photo: "Popeye Village overview" by Wusel007 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.


Popeye Village Fun Park!

I 1980 ble det produsert en musikal med Robin Williams som Skippern på Malta. Fra den tid har innspillingsstedet vokst til å bli en fullverdig fornøyelsespark som er åpen året rundt. Ja, selv nissen kommer hit i julen. Foruten at du får møte alle kjente karakterer fra Skipper'n til Olivia, så byr parken på typiske tivoliattraksjoner, inkludert vanntrampoliner, båtturer og vinsmaking for voksne!

Popeye Village Fun Park har også nok av restauranter, fra enkel grillmat til organiserte større middager.

Åpningstider i Popeye Village
Parken er åpen alle dager året rundt fra 0930. Eneste forskjellen er at parken stenger litt tidligere om vinteren. Og det er lett å komme til Popeye Village. Fra byer som Valletta, Sliema, Qawre osv. går det offentlig transport for en billig penge.


 


Hvorfor Malta?

Vi tror kanskje ikke du reiser til Malta utelukkende for en fornøyelsespark. Men faktum er at denne lille øya har knallblått vann og flotte strender. Og vinder fra Afrika sørger for behagelig temperatur nesten året rundt. Så dette er et reisemål vi kan anbefale til alt fra barnefamilier, via kulturinteresserte, til partyløver, fra april til november.  Sjekk klima på Malta hos Reiseplaneten.

For faktum er at Malta byr på noen av fantastiske arkeologiske skattkamre. Knapt noe annet land kan måle seg med Maltas historie. Og den partyhungrige skal vite at byer som Sliema og St. Julians har et uteliv du knapt har opplevd andre steder. Og dessuten snakkes det engelsk på Malta!  (PS! Hent gjerne gratis språkparlør her!)

To gode turisthotell på Malta er:
Grand Hotel, ved St. Pauls Bay er et firestjerners hotell med svømmebasseng under palmetrærne, like ved sandstrand på Maltas nordkyst. 295 rom, alle med klimaanlegg, minibar og safe.  Les mer om Grand Hotel, se bilder og finn beste priser.

Victoria Hotel i Sliema er et firestjerners hotell som gir god valuta for pengene. Victoria får jevnt over meget gode tilbakemeldinger.
Les mer om Victoria Hotel, se bilder og finn beste priser.

Komme seg til Malta

Det er ikke vanskelig å komme seg til Malta. I alle fall ikke om sommeren. Forsøk f.eks. Air Malta, SAS, Ryanair eller Norwegian. Ellers har Lufthansa gode ruter året rundt til EUs minste medlemsland.


 

Reiseplaneten redFinn beste flypriser hos Reiseplaneten!

 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

Reiseguider Sverige

  • Gotland

    Gotland har en fascinerende historie og under vikingtiden var øya et av europas rikeste steder.  Vikinghistorien sammen med godt...

  • Gøteborg

    Reiseguide Gøteborg! For de aller fleste nordmenn vil Gøteborg være den nærmeste storbydestinasjonen utenfor Norges grenser....

  • Stockholm

    Stockholm er ”Nordens Venezia” der den ligger med alle sine broer og kanaler. Stockholm er bygd på 14 øyer. Skjærgården mot...