Forsidebilde SurfersBeach

Rzeszow

Reiseguide om Rzeszow


lubomirski-palasset-rzeszow
cc-lisens - wikipedia

Med beliggenhet på begge sider av elven Wislok, sydøst i Polen, fremstår Rzeszow som en idyllisk og hyggelig by det er vel verdt å besøke.  Rzeszow byr på vakre bygninger og en fascinerende historie fra både eldre og nyere tid. Dessuten er Rzeszow et ypperlig utgangspunkt for kanskje det vakreste friluftsområdet i hele Polen.  Det er ikke langt til karpatene og Tatrafjellene, Europas nest lengste fjellkjede hvor det er muligheter for sportsaktiviteter sommer som vinter.

Byen har en internasjonal flyplass og flyturen tar ikke lange tiden fra Norge.  Legg til et ganske så hyggelig klima målt mot våre nordiske gradestokker.  Og ikke minst rimelige priser for mat, drikke og overnatting.  Ja, da forstår du at Rzeszow helt klart er fristende reisemål både for en weekend eller en lengre ferie.


------> Reiseguiden om Rzeszow fortsetter...

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

contentmap_plugin

Rzeszow-Guiden

GoogleAds


Vil du finne billigste flybilletter? Da skal du sjekke ut denne flysøkemotoren hos Kelkoo! Husk at du støtter Reiseplaneten.no ved å bruke våre partnere. Dette er kjente, rimelige og trygge reisetilbydere.
 
nudecelebvideo.net loadpornmovies.com