Forsidebilde SurfersBeach

Lucca

lucca duomo san martino 1

Lucca har perfekt beliggenhet i Toscana, midt mellom middelhavskysten og turistmagneten Firenze. Lucca er Puccinis fødested og det er lett å finne spor av denne kjente komponisten i byen. Lucca har et lite intimt sentrum med trange bilfrie gater. Hele byen oser av sjarm og en spasertur på toppen av byborgen er både hyggelig og avslappende.

Rundt om i Lucca finner du større plasser hvor folk samles til god mat og drikke. Lucca er garantist for trivsel og er et mekka for livsnytere. Dessuten finnes det nok av attraksjoner og severdigheter til at du kan tilbringe flere dager her.



Verdt å vite om Lucca

Lucca er ingen stor by. Den har i underkant av 100 000 innbyggere. Toscana er en velstående region i Italia, og historisk er Lucca en konservativ by med rike innbyggere. Opprinnelig var det Etruskerne som grunnla byen. Lucca er perfekt som utgangspunkt for en rundreise i Toscana.

Med utgangspunkt i en times kjøretur kan du komme til byer som Viareggio, Firenze og Pisa. Det er også enkelt å besøke andre flotte Toscanske byer som San Gimignano og Siena.

Vi har besøkt Lucca flere ganger og trives like godt hver gang. Er du glad i god mat og god vin, avslapping og rolig byvandring, vil du garantert trives i Lucca.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

 

------> Reiseguiden om Lucca fortsetter...