Forsidebilde SurfersBeach

Nutella Café

Nutella Cafe

Elsker du Nutella? Og elsker du å reise? Ja, da kan du kombinere dette uten problemer. Og da tenker vi ikke på at alle overnattingssteder med respekt for seg selv byr på Nutella i sitt frokoststortiment. Reiser du på ferie til en storby i USA, så ikke se bort fra at barna (og kanskje også de voksne) drar deg med på en Nutella Café!





Nutella Café

Nutella har nemlig startet sine egne Caféer. Der får du bakverk, frokost, iskrem og selvsagt brød – med Nutella! 

Du får også pudding med touch av Nutella og crème brûlée med Nutella er en selvfølge. Og i tråd med tiden kan du også skape din egen Nutella-kreasjon som du så spiser.

Og visste du at Nutella også kan brukes som pizzafyll eller hamburger-dressing? Kun fantasien (og magen) setter begrensninger.

Nutella Café i USA og Australia

Nutella i New York finner du (selvsagt) midt i byen, nærmere bestemt ved Union Square Park og som nær sagt alt annet i New York er det åpent syv dager i uken. Adressen er 16 University Place og East 13th Street.

Nutellas første restaurant ble satt opp i Chicago (USA) og det har også kommet en Nutellarestaurant i Australia, nærmere bestemt i Melbourne. Nutella i Chicago finner du i 189 Michigan Avenue, og den holder åpent fra tidlig morgen til kl 2100 alle dager i uken.

Fakta om Nutella

Nutella er i hovedsak kakaopulver, hasselnøtter, melkepulver, vanillin og palmeolje og produseres av det italienske selskapet Ferrero. Pietro Ferrero var eier av et bakeri i Alba i Piemonte (Italia). Et område som forøvrig er (naturlig nok) kjent for hasselnøtter. Pietro startet på 50-tallet å selge en produktvariant bestående av kremet hasselnøtt kalt Supercrema.

I 1963 videreutviklet sønnen til Pietro (Michele) en modifisert versjon av Supercrema som ble markedsført under navnet Nutella. Første ladning av "nye" Nutella forlot samlebåndet i Alba i 1964. Nutella ble umiddelbart en suksess og har holdt stillingen siden den gang.

Nutella

Fotografiert von -donald-, CC BY-SA 3.0

Hvordan spise sushi?

cagliari art of shushi

Må jeg spise sushi med pinner? Kan jeg bruke hendene eller er kniv og gaffel et alternativ? Og hva kan blandes? Eller skal kanskje ingrediensene som følger et sushimåltid spises hver for seg?

Ikke så rent få spiser (og liker) sushi. Denne japanske matretten har spredt seg som ild i tørt gress verden rundt. Det samme har renomèet til matretten. Det er ikke mange årene siden det var umulig for en sushi-restaurant å få Michelin-stjerner. Nå er noen av verdens aller beste restauranter sushi-restauranter og Tokyo har fortjent nok blitt verdens gourmet-by.

Men, hvordan spiser man egentlig sushi? Selvsagt via munnen, men finnes det en tradisjonell måte å spise det på? Hvordan foretrekker f.eks. en av de beste sushi-kokkene å spise sushi?

For eksempel er det ikke helt uvanlig å se «nybegynnere» stikke pinnene ned i risen eller ta en stor bit av wasabien. Sistnevnte gjerne etterfulgt av tårer i øynene og tanker om at sushi ikke akkurat var deres favorittrett. Det er nok av tabber å gjøre.

Hva er egentlig sushi?

Sushi er ikke (vi gjentar - ikke!) rå fisk. Riktig nok er rå fisk en ingrediens i sushi, men retten er reellt sett noe annet. Sushi er rett og slett ris blandet med eddik med ulike toppinger.

Får du kun rå fisk så har du fått noe som heter sashimi. Det er også vanlig å få sultet ingefær (gari) soyasaus (murasaki) og naturligvis ris med topping.

Se videofilmen under for et vellykket måltid sushi

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

Drikk kaffe som en italiener

roma caffe trastevere

Italia har regler på alt. Ikke minst når det gjelder kaffedrikking. De har for eksempel regler for når de mange ulike smaksvariantene kan drikkes.



Ikke avslør deg selv som den uvitende turisten allerede på første cafébesøket, men lær deg grunnreglene for god kaffedrikking i Italia. 

Og husk at det fortsatt ikke er sosialt akseptert å vandre rundt mens man drikker kaffe fra pappkrus i Italia. Ulikt hva vi gjør eller i Europa og for eksempel USA. Men så er heller ikke Starbucks å finne rundt hvert eneste gatehjørne.

Husk også at dersom du stikker innom en cafè, (kalles gjerne bare for "Bar" i Italia), så går du først til kassen og bestiller den kaffetypen du skal ha. Så betaler du og får kvittering. Så går du til barristaen og gir kvitteringen og sier hva du bestilte.

I de finere kaffehusene så serveres det ved bordene med påfølgende regning etter på. 

Caffe Latte og Cappuccino hører frokosten til.

  • Bestill aldri caffè Latte etter kl 1200 på formiddagen. Og bestill aldri Cappuccino eller caffè Latte til et måltid. Må du absolutt ha noe til maten, så bestill en Macchiato eller vanlig caffè. Det er med andre ord macchiato (eller schiumato som er macchiato med litt melkeskum) som er akseptert til ettermidag og kveld.
  • En espresso i Italia kalles gjerne for Caffè. Hverken mer eller mindre.
  • Caffè Americano er kaffe tilført ekstra varmt vann for å redusere litt på den sterke kaffesmaken.
  • Corretto er kaffe servert med likør, f.eks. Sambuca, Amaretto eller Grappa. Ikke i samme kopp selvsagt. Likøren kommer i eget glass.
  • Ristretto er en liten "shot" med sterk svart kaffe.

Italiensk kaffekultur har aner langt tilbake i tid. Kaffe var først ansett å ha medisinske virkninger. Etter hvert ble kaffe tilgjengelig til allmenn forlystelse og en daglig kopp var noe alle måtte ha.

Venezianerne foretrakk allerede for flere hundre år siden å drikke sin kaffe mens de diskuterte siste sladder og nyheter med gode venner. Ikke ulikt hva som skjer den dag i dag.



Venezia var først ute med kaffehus!

venezia cafe florian

Det første kaffehuset i Venezia åpnet i 1683 (ved Piazza San Marco) og etter hvert var det mer enn 200 kaffehus langs med kanalene i byen. Det eldste kaffehuset som fortsatt er i virksomhet er berømte Caffé Florian som åpnet 29. desember 1720 og som naturligvis også ligger ved Piazza San Marco. Navnet har kaffehuset fått fra sin første innehaver, Floriano Francesconi.

Caffé Florian ble berømt fordi det var det eneste kaffehuset som på den tiden aksepterte kvinnelige gjester. Fra Venezia spredte kaffepopulariteten seg til Torino, Roma, Sicilia og Napoli. Også nasjoner som England, Frankrike og Østerrike fikk sin smak for kaffe fra Venezia.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

Kilde: https://www.thedailymeal.com

De beste tapasrestaurantene i Madrid

TapasenBarcelona

Ber du 100 mennesker tenke på spansk mat så vil vi tro det er en klar overvekt av tapas i folks hoder.

Men selv om folk flest har hørt om tapas, og det faktum at tapas er tilgjengelig over alt i Spania, så er det ikke alle som er like sikre hvordan man bestiller det og hva man skal be om.

Eller for den saks skyld hvor man finner de beste tapas-barene.

Photo: Elemaki -CC BY 3.0



Hva er tapas?

En småmorsom forklaring av bakgrunnen til tapas, og ordet tapas, er følgende: Tapas kommer av det spanske verbet tapar som betyr "å dekke/kle". En 'Tapa' var opprinnelig noe "gratis" som ble plassert over vinglasset eller drinken for å "dekke det" for støv, fluer og andre innsekter.

I Madrid vil du fortsatt finne en del barer som serverer tapas fritt til et glass øl eller vin, selv om vanlig praksis nå er at du bestiller maten på egen tallerken.

Reiseplaneten redHent din egen spanskparlør hos Reiseplaneten

 

Det finnes mengder av tapas-varianter, og prisene varierer fra en drøy euro til langt over 10 euro. Du drikker vin, øl og/eller vann til maten. Be gjerne om brød til hvis det ikke står på menyen.

Det som er spennende med tapas er at du faktisk kan samle delikatesser fra nær sagt hele det spanske kjøkken på din tallerken og finne frem til dine favoritter. Og du behøver ikke spise alt hvis du får noe du ikke liker.

Er dere en gjeng som går ut sammen vil dere kunne få et stort antall tapasvarianter, og det er både gøy og godt å eksperimentere seg frem til sine personlige favoritter.

De fleste barene stiller ut rettene slik at kundene med selvsyn kan se utvalget, uten å måtte spørre kelneren om alt på menyen. Og det gjør jo alt så mye enklere.

Et utvalg av de beste tapasbarene i Madrid

Euskal Etxea

En av de beste tapas-barene i Madrid hevdes å være Euskal Etxea (du kan gjerne uttale navnet som El "Choco"). Her er kjøkkenet baskisk og tapasrettene er mangfoldig. Alt fra ansjos, bakt løk blandet med geiteost, bakte epler, i tillegg til mer tradisjonelle råvarer inkluderes i tapasrettene her.

Atmosfæren er folkelig og beliggenheten er flott. Adressen er Calle Jovellanos 3, (ta metrolinjen til stasjonen Sevilla). Inn kommer du ved å benytte kjellerinngangen til den vakre baskiske kulturbygningen.

Åpningstidene til Euskal Etxea er fra 0930 til midnatt alle dager, med unntak av søndager som er stengt og lørdager hvor man åpner klokken 1100.

La Escondida

Madrid Plaza Mayor Tapas bar

Om fotografiet er fra La Escondida eller ikke (husker vi ikke :-). Tapas nær Plaza Mayour er i alle fall riktig. Foto: Brian Snelson - Flickr: CC BY 2.0


Hvis du ikke reiser på lavbudsjett så er det verdt å prøve ut La Escondida 500 meter fra Plaza Mayor. Til Plaza Mayor kommer "alle" turister, men denne lille tapasbaren som ofte byr på live-musikk er ikke en turistfelle for det, med unntak av at prisene er høye.

Det er nesten alltid masse folk her, så legg vekk norsk beskjedenhet og klem deg inn. Utvalget av ost er meget bra. Forsøk 'Torta al Casar.

Adressen til Taberna La Escondida er Plaza Puerta Cerrada 6.

La Castela

Vi elsker Retiroparken i Madrid og før man tar turen dit for å slappe av (og fordøye maten) foreslår vi at du besøker tapasbaren La Castela i gaten Doctor Castelo 22. Bor du et stykke unna, tar du metrolinjen til stasjonen Ibiza.

Tapasbaren er ganske moderne, men menyen inneholder allikevel en del tradisjonelle retter. Her er kylling, blodpudding og sjømat en fast del av tapas-sortimentet.

La Escindida er åpent 7 dager i uken. Lunsj serveres fra 1200 til 1630, mens middag er fra 2000 til 0030. NB! Søndager har kun lunsj.



Albur

Den beste tapas-baren i Malasaña sies å være Albur i Manuela Malasaña 15. Stort utvalg av ost, herlig brød med tomater og smakfulle kjøtt- og fiskedelikatesser er på menyen. Mye av maten kommer fra den nordlige regionen El Bierzo.

Albur byr på lunsj fra 1230 til 1700 alle hverdager og middag fra 1900 til midnatt samme dager. Lørdager og søndager holder Albur åpent fra 1300 til 0100.

La Taperia de la Abuela

Denne tapasrestauranten får mange lovord for god matkvalitet og anbefales av lokalbefolkningen. La Taperia er familidrevet og setter sin ære at du skal bli fornøyd.

Forsøk gjerne spesialretten Carne a la piedra som serveres på varme steiner, eller hold deg til vanlige tapasretter av skinke, ost, kjøttboller og mye annet.

Dette er absolutt ikke en typisk turistbar, men noen av de ansatte snakker litt engelsk. Adressen til La Taperia de la Abuela er Calle del Conde, 4, sentralt i Madrid.

Og forresten, dette er også stedet hvor du skal smake en ordentlig Sangria!

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

Kilder:
gomadrid.com og travelinginspain.com

Hva skal du spise i ferien?

aberdeen hamburger jamie oliver

Ferietid er spisetid! For mange brukes ofte feriekveldene på restaurant.  Ingen ting er som god mat og godt drikke i hyggelig selskap. Men så var det dette med god mat da.



Det er ikke så ofte folk flest får tid til å besøke restauranter i sin travle hverdag. Man skal jo på jobb eller skole og man skal rekke å hente, shoppe, trene og fikse tusenvis av småting. Dermed blir løsningen, akkurat som i påsken, å lytte til erfarne (ikke fjellfolk denne gang) mateksperter.

Derfor gir vi i Reiseplaneten deg gode tips fra kjente kokker og andre mateksperten om hva du ikke bør kjøpe når du i løpet av noen hektiske feriedager frekventerer ulike restaurant.

Ikke kjøp fisk på mandager!

riga sushi sumo

I boken Kitchen Confidential forteller kokken Anthony Bourdain at han aldri bestiller fisk på en mandag. Ikke minst er dette en regel å følge hvis du er i en by langt fra hav og sjø. Fisk som har ligget i restauranten fra f.eks. torsdag, er ikke god på mandag, for å si det slik.



Bourdain liker heller ikke retter med Hollandaise-saus. Han forteller at "Bacteria love hollandaise", og det holder av informasjon for at vi skal unngå Hollandaise-sausen. Ikke anbefales østers heller. Alle bør vite at dårlige østers kan gjøre deg fryktelig syk. Veldig kjedelig når du er langt hjemmefra. Så hvorfor ikke holde deg unna dette, forutsatt at du da ikke er på en anerkjent sjømatrestaurant. Og at du har råd til å kjøpe det da!

Ikke be om gjennomstekt kjøtt!

Før vi forklarer denne regelen vil vi bare minne deg om at du alltid må vurdere land/by/restaurant først. Vi vet om mange eksotiske restauranter (og såkalte "hull i veggen") hvor vi uten unntak hadde valgt gjennomstekt kjøtt.

Men på en bedre restaurant, og i en by hvor bakteriefloraen er på nivå med det du er vant med hjemmefra, så er det smart ikke å be om gjennomstekt kjøtt. Årsaken er at kokkene gjerne bruker de dårligste kjøttstykkene til de som bestiller det. De beste kjøttstykkene går til de som kan kjenne kjøttsmaken. Det vil si de som ikke steker kjøttet tvers gjennom!


Reiseplaneten redLes Reiseplanetens tips om hvordan du skal unngå matforgiftning på ferien

 

Ikke pasta og kylling

Bare så det er sagt; dette er en regel vi selv ofte bryter. Vi liker jo oppriktig pasta og kylling, dog ikke sammen.

Det er kokkene selv som avslører at de aldri selv bestiller pastaretter eller kyllingretter når de spiser ute. Årsaken er at disse rettene ofte er de mest overprisede. På den annen side vil vi aldri si til noen som skal til Italia at de skal holde seg unna pasta! Og der er dessuten pastarettene også ofte riktig priset. Og slett ikke kjedelige.

Aldri suppe på restaurant!

Gordon Ramsay advarer mot å kjøpe suppe på restaurant. Om det er av erfaring fra egne restauranter eller ikke, vet ikke vi, men han sier i et intervju med magasinet Town & Country at dagens suppe ofte også var gårsdagens suppe. Med andre ord er det slett ikke uvanlig at restauranter heller varmer opp gammel suppe enn lager ny, dersom det er igjen rester.

Ikke kjøp den dyreste hamburgeren

En hamburger med dyrt tilbehør er bare en måte å stjele pengene dine på hevder James Briscione ved Institutt for kulinarisk utdanning i USA. En hamburger er som regel kvernet kjøtt fra de mindre kostbare delene av dyret, og eksklusivt kjøtt eller dyrt tilbehør forandrer ikke den saken!

Det hevdes dessuten fra mange "forståsegpåere" at dersom det står at hamburgeren er laget av Kobe-biff eller wagyu-kjøtt, så er det mest sannsynlig ikke sant. Dette kjøttet er så usannsynlig dyrt at hamburgeren ville kostet over tusenlappen hvis det var tilfelle.

Uansett synes vi dette med ikke å spise den dyreste hamburgeren er gode nyheter. Med andre ord spiser vi den rimelige hamburgeren med god samvittighet for både smaksgane og lommebok.


Kilder:
www.dailymail.co.ukwww.side3.no

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

IMAGE 4 Grønne ferier
For å ta ulempen med en gang. Det er dyrt å være miljøvenlig. I alle fall hvis vi sammenligner tog med lavkostfly. Men fordelene er mange. God samvittighet er en. Spennende opplevelser er en annen. Og ikke minst byr miljøvennligere ferier på... Read More...
IMAGE De vanligste svindeltriksene mot turister
Kjøpe "ekte" gullring, rominspektører på hotellet, falske politimenn og vekslingssvindlere. Det er lett å bli lurt på reisen! Unngå å bli lurt! Hvem har ikke vært på en kjent turistgate rundt om i verden og sett såkalte gateartister... Read More...
IMAGE Ferietips fra Ronaldo og Mourinho
Vi må nok tilbake til de gamle sjøfarerne for å finne mer omtalte portugisere enn the Special One, José Mourinho, nå manager i Manchester United og Real Madridss stjernespiller Cristiano Ronaldo, ( Manchester). De gir deg sine egne spesialtips... Read More...
IMAGE Flyevakuering - på liv og død
Selv om sannsynligheten er utrolig liten, så kan det selvsagt skje at akkurat det flyet du reiser med må evakueres. Da er det en ting du SKAL huske på, slik sannsynligheten for at både du selv og dine medpassasjerer redder livet. Når... Read More...
IMAGE Flyselskapenes hjemmesider
Her finner du de fleste store flyselskapene og deres hjemmesider.  Reiseplaneten hjelper deg med å finne alt du lurer på vedrørende flyturen. Hvor mye bagasje? Hvor henvender vi oss?              A  ... Read More...
IMAGE Gratis i Barcelona
Barcelona er en herlig storby, ikke minst pga. Barcelonetta, den gyldne bystranden, som altfor ofte omtales i for lite rosende ordelag. Med denne gratis tilgjengelige attraksjonen er Barcelona byen å besøke selv på de varmeste sommerdagene, også... Read More...
IMAGE Hvor skal du reise når i Thailand
Thailand er til tross for en periode med politisk uro nordmenns favorittreisemål når det gjelder sol og bad. Og selv om du i prinsippet kan ha det fint uansett sted og tidspunkt i Thailand, så er det en fordel å vite hvor i landet det er best å... Read More...
IMAGE Hvordan finne beste hotell?
Naturligvis kan de fleste hoteller ha en "dårlig dag", men når tilbakemeldingene til stadighet er negativ, er kritikken verdt å lytte til.  La oss i Reiseplaneten hjelpe deg å finne de hotellene som er best! 5 gode råd når du skal... Read More...
IMAGE Hvordan reise trygt som turist?
Det er kun de færreste av oss som oppsøker direkte farlige reisemål, så det skulle kanskje bare mangle at man ikke er redd for å reise. Men det er et faktum at det finnes utrygge reisemål, f.eks. i enkelte områder i storbyer eller i regioner... Read More...
IMAGE Internasjonalt førerkort
 Internasjonalt kjørekort  Nødvendig eller ikke i ferien? Noen land krever fortsatt Internasjonalt førerkort. Dette gjelder de fleste land i Øst-Europa og land utenfor Europa. Det er et krav om Internasjonalt førerkort i følgende... Read More...
IMAGE Milano til Roma på 3 timer med tog
Det å kjøre tog i Italia er generelt raskt, billig og trygt. I flere år har vi fra tid til annen benyttet oss av det fabelaktige Intercity tilbudet, og for den saks skyld også ett og annet Eurostar-tog, når vi har besøkt Italia. Eurostar er et... Read More...
IMAGE Orkan-guiden!
Det kan synes som at været blir mer ekstremt år for år.  Uansett, det er i alle fall sikkert at fjerne himmelstrøk har sesonger med kraftig nedbør og sterke vinder. Her er den ultimate orkanguiden fra Reiseplaneten! Tyfon, syklon, orkan... Read More...
IMAGE Reiseartikler - knep og triks
 Reiseartikler om nyttige tips og triks Hvordan skal du få det beste rommet på hotellet? Eller finne de billigste flybillettene?  Og vi hjelper deg med hvordan du skal unngå å bli lurt på ferien. Les våre reiseartikler om alskens... Read More...
IMAGE Reiseråd for sommerferien!
De enkle reiserådene er ofte de beste. Det kan ikke sies for ofte. Sommerferien er tiden hvor folk flest skal ut å fly og tilbringe noen hektiske dager på hotell. Og siden ikke alle har 150 reisedøgn i året kan det være greit med noen velmente... Read More...
IMAGE Reisetips for homser, lesper og nysingle
Er du singel og homse, lesbisk, eller "bare" nyskilt? Og det nødvendigvis helt uten sammenligning forøvrig. Her er tre utvalgte reisetips for deg! Photo:  Jon Morrow - Transferred from en.wikipedia to Commons., CC BY-SA 3.0 Er du usikker på... Read More...
IMAGE Reisetips for lange flyturer
For mange er kun noen få timer ombord i et fly en stor tålmodighetsprøve. Med skrikende unger, trange plasser og ikke minst en irriterende stolrygg som kommer dunkende ned i kaffekoppen, er det nok av irritasjonsmomenter ombord. Lange flyreiser... Read More...
IMAGE Reisetips om matforgiftning
Uavhengig av årstid er det moderne mennesket en trekkfugl som reiser langt av gårde for å møte eventyret og sol og varme. Dessverre er det mange som får redusert feriegledene fordi man ikke har klart å unngå matforgiftning. Alltid dumt å... Read More...
IMAGE Smarte tips om utelivet i Barcelona
Her følger noen smarte tips og råd om utelivet i Barcelona.  Selvsagt besøker de fleste turister Hard Rock Cafe på Placa Espanya og andre kjente steder. Men ikke vær helt amatør - Reiseplaneten gir deg gode tips for en kveld ute i... Read More...
IMAGE Tips fra en med Louis Vuitton koffert!
Reiseplaneten tar ferie på alvor og styrer som regel unna alt som har med kjendiser å gjøre. Men, vi skal gjøre ett unntak her. For hvem kan motstå en med ti stk. Louis Vuitton-kofferter på tur? Foto: flickr - Cyril Attias - CC-lisens Sharon... Read More...
IMAGE Vaksinering - Sykdom - Ferie
Det verste som kan skje på ferien er ikke at du blir frastjålet lommeboka. Det er ulykker og sykdom. De aller fleste husker reiseforsikring, men hva med vaksinen til feriereisen? Turistdiaré Det vanligste vi pådrar oss i ferien er antagelig... Read More...

Reisetilbud

Reisetilbud

Reiseplaneten redReiseplaneten jobber så hardt som mulig for å gi deg de beste reiseguidene helt gratis.  Du støtter oss ved å kjøpe dine reiser via våre partnere.


Lufthansa er et av verdens største flyselskaper og tar deg ut på eventyr. Sjekk priser og reiser!


supersaver

 


Supersaver er Norges store lavpris reiselivsside. Bestill billige reiser hos Supersaver!



Booking.com er en av verdens mest populære hotellsøkemotorer. Bestill ditt hotell hos Booking.com!