Forsidebilde SurfersBeach

Sydney Hotell

Hotell i Sydney

Sydney er de fleste turisters inngangsport til Australia, og svært mange velger å tilbringe noen dager her. Av den grunn var lenge etterspørselen på hotellrom atskillig større enn tilbudet, men dette bedret seg kraftig etter OL i 2000.  I dag er det vanligvis ikke noe problem å få tak i overnattingssteder i Sydney, uansett om du ønsker et billig ungdomsherberge eller et eksklusivt luksushotell

Mange av de bedre hotellene som har åpnet i de siste årene, ligger i Central Business District. Her bor du midt i Sydneys smørøye, med mange attraksjoner og shoppingområde i umiddelbar nærhet. Utenfor sentrum er det naturlig nok rimeligere, og hvis du ønsker å bo nede på kaiene, betaler du nesten like mye for utsikten mot det berømte Operahuset og Harbour Bridge som du gjør for rommet.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Ifølge brukerne av anerkjente reisenettsteder er disse hotellene blant de som gir deg best valuta for pengene i Sydney:

Star City Hotel, 80 Pyrmont Street, Pyrmont. Et hotellkompleks med leiligheter, casino, restaurant, bar, svømmebasseng og spasalong.  

Simpsons of Potts Point, 8 Challis Avenue, Potts Point. Intimt trestjerners hotell med 14 rom i en gammel viktoriansk herregård fra 1892. 

Plaza Radisson Hotel, 27 O'Connell Street. Firestjerners hotell med eget svømmebasseng og spasalong ti minutters gange fra Operahuset. 

Amora Hotel Jamison Sydney, 11 Jamison Street. Firestjerners hotell nær Circular Quay og Darling Harbour, med svømmebasseng og spa. 

Marriott Sydney Harbour, 30 Pitt Street. Luksushotell midt i Sydney sentrum, nær Circular Quay og Operahuset. Reiseplanetens tips for hotell i Sydney!

Quay West Suites Sydney
The Rocks
Dette er Sydneys kanskje aller beste og mest spektakulære leilighetshotell med en utrolig fet utsikt over Sydney Harbour. Standarden er ca 4,5 stjerners, og rommene er på mellom 55 og 100 kvm. Man får 1 bedroom apartments og 2 bedroom apartments, og det koster heller ikke all verden å bo der, spesielt ikke hvis man er en familie (2 bedroom tar opptil 5 personer). Leilighetene har i tillegg fullt utstyrt kjøkken hvis man vil lage mat selv. Kan bestilles via Australiareiser.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.