Forsidebilde SurfersBeach

Wroclaw

Wroclaw

wroclaw churches

Wroclaw har hatt så mange herskere opp gjennom årene at vi knapt kan finne dens like i noen annen by i Europa.



Og påvirkningen fra preussere og tyskere, til østerrikere og Hapsburgere, har alle på godt og vondt gjort Wroclaw til hva den er i dag.

Til tross for omfattende skader under 2. verdenskrig fremstår byen Wroclaw som meget vakker, og en  betydelig restaurering av praktbygg og torg gir oss inntrykk av middelalderens praktverk som de engang var.

Wroclaw er ingen liten by, den er for eksempel større enn Oslo, og derfor får du ypperlige muligheter for shopping og underholdning som mindre byer av naturlige årsaker ikke kan tilby. Når det gjelder uteliv så er det likedan i Wroclaw som ellers i Polen, til tider meget livlig!  Og rimelig!

Kvaliteten på spisesteder og utesteder er høy, og bortsett fra prisene, er vareutvalget og de internasjonale kjedene de samme som hjemme.

Vi er sikre på at du vil ha stor glede av å tilbringe noen dager i Wroclaw. Her er en virkelig lysfontene (så vet dere det Ari og Märtha), tankevekkende monumenter, fantastiske kirker og en sjarmerende gamleby. Vi ønsker god reise til Wroclaw.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.