Forsidebilde SurfersBeach

Zadar Fly

Fly til Zadar

Zadar Airport har nytt godt av tilførselen av lavprisselskaper som Ryanair og Germanwings, og flyplassen har med disse fått en ny vår. Og med sin beliggenhet nær sagt på midten av Kroatia, og langs kysten, så er det få steder som passer bedre som utgangspunkt for Kroatiaferien enn nettopp Zadar.

 

air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.

 

Med lavprisselskapene er det mulig å få svært lave priser, og er du tidlig ute med bestillingen for sommerrutene fra Moss Lufthavn Rygge, så får du tur og returbilletter for under tusenlappen.

Ønsker du å fly andre selskaper enn lavkostselskapene så er nok Lufthansa det beste alternativet. Du må imidlertid beregne en mellomlanding i Tyskland på veien fra Norge.  Alternativt flyr du til en annen destinasjon i Kroatia og tar deg videre med leiebil eller offentlig kommunikasjon.Zadar Airport

Flyplassen har det du trenger av fasiliteter med butikker, turistinformasjon, leiebilstasjoner og gode bussforbindelser. Flyplassen ligger ca 8 kilometer fra Zadar sentrum.

Skal du til andre feriebyer i nærheten, som f.eks. Vir (20 km), Nin (17 km), eller på storbybesøk til hovedstaden Split (158 km), så er det også mulig å bruke Zadar Airport.

Det går regelmessig busser til sentrum, og disse koster kun noen småpenger. Du kan imidlertid også ta drosje hvis du ønsker det. Taxiholdeplassen finnes rett ved siden av busstoppen utenfor flyplassens terminal.  Se kart under for vei fra flyplass til Zadar sentrum.

{googleDir hide_direction_text=1 width=100% height=250 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC
from="Zadar Airport, Zadar, Kroatia"
to="Zadar, Kroatia"}

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.