Forsidebilde SurfersBeach

Århus Leiebil

Kjøre bil i Århus og Danmark 

Leiebil kan du enkelt og forholdsvis rimelig leie i Danmark. Du kan hente bilen på flyplassen eller flere steder i Århus sentrum.

Gjør et leiebilkupp nå!
Leiebil ReiseplanetenReiseplaneten samarbeider med AutoEurope.  En  av verdens største og ledende aktører på leiebiler.  Stort utvalg, god service og ikke minst meget bra priser.  Dette er stedet du gjør et leiebilkupp!  Ingen avbestillingsgebyr og gratis telefonsuppert 24 timer i døgnet! 
Gjør et trygt og rimelig leiebilkupp her!


Det å kjøre bil i Danmark er en drøm. Gode veier, relativt sett korte avstander og en kjørekultur som er ryddig og enkel å forholde seg til. Du kan også enkelt velge om du vil kjøre raskt på motorveien eller velge hyggelige småveier til samme reisemål. Med Århus som utgangspunkt har du en rekke spennende og kjente reisemål i nærheten. Det er heller ikke all verdens lange kjøretur om du velger å ta bilen til Tyskland og den flotte storbyen Hamburg, eller til Danmarks hovedstad København.

Vi har imidlertid valgt ut tre andre reisemål for deg som har Leiebil i Århus

Legoland (ca 100 km og 1 t. og 20 min. kjøring)

Har du med barn så er vel nesten kravet unisont om at du skal ta turen til Legoland? Legoland ligger ved byen Billund som befinner seg i underkant av 100 kilometer sørvest for Århus. Legoland kan gjerne kombineres med Løveparken før du vender bilen hjemover. Alt rekker du fint på en dagstur. Men start tidlig så du slipper inngangskøen i Legoland.

{googleDir width=100% height=300 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC
from="Aarhus, Denmark"
to="Legoland, Denmark"}


  Skriv ut detaljert kjørerute med kart fra Århus til Legoland

Odense (ca 145 kilometer og 1 t. og 40 min. kjøring)

Odense er nok mest kjent for å være hjembyen til H.C. Andersen. Denne vakre byen befinner seg geografisk midt i Danmark,  på øya Fyn.  Odense var også hjembyen til en annen kjent dansk kulturpersonlighet; Carl Nielsen.

Byens kompakte sentrum byr på koselige cafeer og restauranter, og du må for all huske å besøke den flotte gågaten Vintapperstræde. Onsdager og lørdager er markedsdager på Sortebrødre Torv. Det er obligatorisk å besøke barndomshjemmene til H.C. Andersen og nasjonalkomponisten Nielsen, og barnefamilier bør kanskje inkludere turen til Odense Zoo?

{googleDir width=100% height=300 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC
from="Aarhus, Denmark"
to="Odense, Denmark"}


  Skriv ut detaljert kjørerute med kart fra Århus til Odense

Aalborg (ca 120 kilometer og 1 t. og 20 min. kjøring)

Aalborg er Danmarks fjerde største by og har i overkant av 160.000 innbyggere.  Du vet nok at Tromsø kaller seg selv for Nordens Paris, men vit da at Aalborg kaller seg selv for Nordens lille Paris, til tross for at den er større enn nettopp Tromsø. Byen er en gammel vikingby og den har lenge vært et kulturelt og økonomisk knutepunkt på Jylland.

Er du i Danmark i mars så må du bare legge turen innom Aalborg, siden Aalborg arrangerer Nord-Europas største karneval. Ellers byr Aalborg på en rekke museer, dyrehage og tivoli. Dessuten er det mer enn 300 spisesteder i byen, og ikke å forglemme Jomfru Ane Gade, byens berømte utelivsgate.

{googleDir width=100% height=300 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC
from="Aarhus, Denmark"
to="Aalborg, Denmark"}


  Skriv ut detaljert kjørerute med kart fra Århus til Aalborg




 

------> NEXT PAGE