Forsidebilde SurfersBeach

Fly til Gold Coast

Fly til Gold Coast

Gold Coast har til tross for sin nærhet til Brisbane og den store flyplassen der, sin egen flyplass. Flyplassen Gold Coast Airport heter blant folk flest fortsatt Coolangatta Airport og ligger kun ca 25 kilometer fra Surfers Paradise, i en forstad som heter Bilinga.

air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.

 

Coolangatta Airport ved Gold Coast har først og fremst ruter til destinasjoner i Australia, men det er også flere og flere internasjonale ruter som kommer hit. Naturligvis til New Zealand, men også til flere steder ellers i Asia.

Gold Coast Airport ligger praktisk talt ved motorveien, så buss eller taxi tar deg raskt til byen Gold Coast og Gullkysten ellers. Det offentlige busselskapet (og det billigste) heter Surfside Buslines og har i skrivende stund tre ruter til og fra flyplassen. I tillegg finnes det en egen flybuss (Airport Shuttle) som kan frakte deg til hoteller langs med the Gold Coast.

Det er også mulig å ta tog til og fra flyplassen, eller leie bil for den saks skyld. Gold Coast Airport har ellers alt du forventer av mat, drikke og shoppingmuligheter.

Kartet under viser veien fra Gold Coast Airport (A) til Surfers Paradise (B)
{googleDir hide_direction_text=1 width=100% height=250 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC
from="Gold Coast Airport, Australia"
to="Surfers Paradise, Gold Coast, Australia"}

"Fakta" om Gold Coast Airport

Litt "fun facts" til slutt. Coolangatta kommer fra Aborginerne og betyr noe slikt som "stedet med vakker utsikt". Opprinnelig ble flyplassen laget for å være et nødlandingssted for postflyene som frekventerte mellom Brisbane og Sydney.

Et alternativ til Gold Coast Airport er flyplassen i Brisbane; Brisbane Airport.