Forsidebilde SurfersBeach

Chumhon Attraksjoner

Thung Wua Laen Beach (Hat Thung Wua Laen)
Den vakre stranden Thung Wua Laen Beach i Pathio, er nok også den mest kjente og populære ved Chumphon. Og det gjelder både hos thailandske og utenlandske turister. Stranden befinner seg ved Tambon Saphli, som er 16 kilometer fra Chumphon.  Bare følg ruten lang Chumphon Hat Thung WUA Laen. Stranden består av hvit finkornet sand, og egner seg perfekt til sol og bading. Thung Wua Laen Beach er også en av de mest berømte områdene for snorkling i Chumphon, og byr på rikt dyre- og planteliv i sjøen.

Nasjonalmuseet i Chumphon
Chumphon National Museum ligger i Chumphon Governmental Center på Phetkasem Road.
Museumet viser historiske og viktige gamle materialer av Chumphon.  Museet er åpent for publikum fra onsdag til søndag, bortsett fra helligdager, fra 0900 til 1600.

Hat Sai Ri
Denne naturskjønne og populære stranden ligger ca 20 kilometer fra Chumphon. Det går busser fra byen til stranden. Det er en stor, buet strand som går for å være en favoritt blant innbyggerne i Chumphon. Hit strømmer folk for å slappe av og nyte livet.  Det er også noen overnattingssteder og restauranter tilgjengelig langs stranden.

Khao Chao Muang
Dette fjellet befinner seg ved Hat Sai Ri langs med kysten. På toppen av fjellet er det en paviljong hvor du kan nyte utsikten over vakker natur. En vandretur her byr på panoramautsikt av de ulike øyene og havet.