Forsidebilde SurfersBeach

Chumphon Hotell

I og rundt Chumphon finnes det godt med hoteller og overnattingssteder, men på langt nær det samme store utvalget i bredde som du finner på Koh Samui og andre kjente feriesteder ikke alt for langt unna. Men siden det er færre turister her, er prisene også enda bedre sett med våre øyne. Her kan du fint få dobbeltrom på noe som er tilnærmet et luksushotell til under 300 kroner natten.

Kjøp trygt og billig hos Reiseplaneten!

 

Finn billigste hotell!
Sammenlig pris hos alle de store hotellsøkemotorene og gjør et hotellkupp!
>> Klikk her for å finne billigste hotell Chumphon! 
-------------------------------------------------

Sjekk gjerne de beste hotellprisene hos Momondo, hotels.com eller Kelkoo for å sammenligne!


Vi har plukket ut tre hoteller, alle utvalgte for sin klasse. Sjekk vårt utvalgte 2-stjerners, 3-stjerners og 4-stjerners hotell i Chumphon.

Natcha Guest House Chumphon
Billig og populært er gjestehuset Natcha. Ikke så rart. Dette 5-rom store gjestehuset er i passe avstand til alle attraksjoner og både service og standard har internasjonal klasse. Er det ledig, så bestill. Bedre får du ikke et 2-stjerners overnattingssted i Thailand. 24 timers resepsjon, massasje og air condition. Og Internett-tilgang selvfølgelig. 11,5 kilometer fra sentrum av Chumphon. Adressen er 161/2 Pisitphayaban Road, Tambon Tatapaw, Chumphon.

Les mer om Natcha Guest House, se bilder og finn billigste pris!

------

Chumphon Cabana Resort
Et 3-stjerners hotell som også byr på dykke-fasiliteter. Cabana Resort har 133 gjesterom og byr på alt du forventer og mer til. Tro oss. Naturligvis 24-timers service. Adressen er 69 Moo 8 Thung Wua Laen Beach, Chumphon, som jo er den aller mest kjente stranden utenfor Chumphon. Avstanden til bysentrum er ca 20 kilometer.

Les mer om Chumphon Cabana Resor, se bilder og finn billigste pris!

-----

Novotel Chumphon Beach Resort & Golf
Dette 4-stjerners hotellet er vel det beste overnattingsstedet i og rundt Chumphon. Det ligger i fantastiske omgivelser og er viden kjent for sin service. Vi er selv ikke i tvil. Hit bestiller vi hvis det er ledig. For mer for pengene får du ingen andre steder. Beliggenheten ved Paradonpab Beach er ca 15 km sør for Chumphon. 

Hotellet har alt, og da mener vi absolut alt - av fasiliteter. I tillegg er det godt tilrettelagt for handikappede. Adressen er 110 Moo 4 Paradonpab Beach Tambon Paknam Amphor Muang.

Les mer om Novotel Chumphon Beach Resort & Golf