Fly til Geneve

Gdansk-reiseguidebanner

I skrivende stund er det begrenset med direkte fly fra Norge, selv om SAS nå har vinterruter med tanke på skiferier.  Men flyr direkte til Geneve. Er du tidlig ute, kan du få billetter til en rimelig penge inkludert flyplassavgifter. Norwegian flyr fra Gardermoen fire ganger i uken, og turen tar cirka 2 timer og 40 minutter. 

Eventuelt flyr KLM daglig til Geneve via Amsterdam, fra både Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Torp Sandefjord og Gardermoen. Priser fra 1400 kroner, og beregn minst 4,5 timer reisetid, avhengig av hvor i Norge du flyr fra.


flybilletter reiseplanetenReiseplanetens tips!

Finn billigste flybilletter til Geneve med en av markedets største og beste søkmotorer for flybilletter!  Klikk på lenken og du er ditt eget reisebyrå. Enkelt, trygt og billig!


Cointrinflyplassen ved Geneve

Geneves internasjonale flyplass heter Cointrin og ligger i praksis på grensen mellom Sveits og Frankrike. Du har adgang fra begge land, og skal du til Frankrike trenger du ikke gå igjennom sveitsisk toll. Fra flyplassen går det hvert kvarter tog inn til Geneve sentrum, og dette tar bare seks minutter. Det går også direkte transport til andre byer i Sveits og Frankrike, og til flere vintersportssteder. Mer transportinformasjon her

{googleDir hide_direction_text=1 width=100% height=360 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC
from="Geneve Airport, Sveits"
to="Geneve, Sveits"} 

Les om skiferie i Chamonix med fly til og fra Geneve her!

------> Reiseguiden om Geneve fortsetter...