Forsidebilde SurfersBeach

Fly til Gibraltar

Komme seg til Gibraltar

Gibraltar-reiseguidebanner

Det finnes ingen direkteruter fra Norge til Gibraltar. British Airways flyr fire ganger i uken i samarbeid med GB Airways, men dette innebærer at du må bytte flyplass i London. Du flyr fra Norge til Heathrow med BA. Så må du forflyttet deg til flyplassen Gatwick og fly fra der med GB Airways til Gibraltar. Prisene starter på rundt 2800 kroner inkludert flyplassavgifter.

Atskillig mer økonomisk vil det være å fly direkte til Malaga, og ta en rimelig og komfortabel buss til den spanske byen La Linea. Fra La Linea spaserer du til Gibraltar på noen minutter. Gibraltar er antagelig den eneste byen i verden hvor du faktisk er nødt til å gå over rullebanen på flyplassen for å komme til sentrum!

 


flybilletter reiseplanetenReiseplanetens tips!

Finn billigste flybilletter til Gibraltar med en av markedets største og beste søkmotorer for flybilletter!  Klikk på lenken og du er ditt eget reisebyrå. Enkelt, trygt og billig!


Fly via eller ta et stopp i Malaga

Det byr ikke på problemer å komme seg fra Norge til Malaga. Det er flere selskaper som flyr direkte, f.eks. Ryanair og Norwegian. Med begge disse flyselskapene kan du fly fra Moss Lufthavn Rygge direkte til Malaga. Du kan også fly til Malaga fra flere andre byer i Norge. Husk også at er fint mulig å fly til andre byer langs Costa del Sol og med buss eller tog raskt ta seg til Malaga.

Malaga Airport med IATA-kode AGP er en gammel flyplass, faktisk en av de eldste i Spania. Og det er en svært travel flyplass med langt over 10 millioner passasjerer i året. Hovedtyngden av trafikken kommer fra internasjonale flyselskaper som bringer solhungrige turister til Andalucia.

Flyplassen befinner seg ca 8 kilometer sydvest for Malaga. Til og fra byen kommer du deg enkelt med tog. Det er avganger hver halvtime. Du kan også ta buss. Det er avganger 2 til 3 ganger i timen, og buss nummer 19 tar deg til bysentrum.  Toget går betydelig raskere enn bussen, men stress og Spania hører jo uansett ikke sammen. Kollektivtrafikk er meget rimelig i Spania.

Det er også rimelig med drosje, bare pass på at taksameteret er på når dere kjører. Og fordelen er jo at drosjen kan ta deg direkte til hotellet. Malaga er en ganske stor by, så det er ikke sikkert at du bor rett ved jernbanestasjonen. Taxi-holdeplassen finner du rett på utsiden av avgangshallen.


 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

 

------> NEXT PAGE

 

Gibraltar-guiden

  • Gibraltar

    Gibraltar har en lang og voldsom historie som følge av sin strategiske beliggenhet i det smale sundet mellom Afrika og Europa....

  • Fly til Gibraltar

    Komme seg til Gibraltar Det finnes ingen direkteruter fra Norge til Gibraltar. British Airways flyr fire ganger i uken i...

  • Klima på Gibraltar

    Tabellene under viser deg viktige gjennomsnittsdata når det gjelder vær og klima på ditt reisemål. Nederste kolonne viser...