Forsidebilde SurfersBeach

Hotell i Viareggio

Viareggio er ikke den største byen i Italia, men den er en kjent og populær feriedestinasjon, og det i Italias kanskje mest kjente region, Toscana. Dermed kan du være trygg på at det finnes mange hoteller her i Viareggio. Vi snakker mer enn 70 hoteller, hosteller og diverse bed & breakfast i selve byen. Mange holder god kvalitet, og nær sagt alle er familievennlige.

Prisene er ikke av de laveste i Italia, men med byens beliggenhet i nærhet til havet og kort til byer som Firenze og Lucca, så er det ikke så rart.Selv om Viareggio ikke er en storby, anbefaler vi allikevel at du velger beliggenhet i eller svært nær den kjente gaten Viale Carducci 5 som går parallelt med strandpromenaden og de mange strendene her.

De aller fleste hotellene har avtaler med private strender, og ofte inkluderer hotellprisen også tilgang til disse strendene. Det finnes noen offentlige strender i Viareggio, men disse holder ikke i nærhet samme kvalitet som de private strendene som ligger vis a vis disse.

hotel-icon GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!

 

Her er noen utvalgte hoteller i Viareggio som anbefales av anerkjente reisenettsteder verden rundt!

3starHotel Tirrenia

Er Hotel Tirrenia det beste hotellet i Viareggio? Mange hevder det, og vi kan gjerne kaste oss på samme syn. Hotellet har "kun" 3-stjerner, men hjemmeatmosfære, bare 15 rom og gratis Internett gjør at vi glemmer det. Beliggenheten i en gammel Art Nouveau-bygning i gaten Via San Martino 23 er helt topp. Det familie-drevne hotellet byr dessuten på frokost du knapt finner maken til på hoteller i Italia i denne prisklassen.


4starHotel President

Hotel President er et herlig firestjerners hotell vi selv har benyttet. Beliggende midt i smørøyet nær strandpromenaden og utsikt over havet. Fasiliteter er treningsrom, restaurant og naturligvis rom-service. Hotellet er ikke spesielt stort, ca 50 rom, så vær tidlig ute med reserveringen. Adressen til familieeide Hotel President er Viale Carducci 5.


3starHotel Vittoria

Dette er et rimelig tre-stjerners hotell beliggende i Via Paolina Bonaparte 240, ikke lange gangavstanden fra Viale Carducci, strandpromenaden og havet. Du har også en flott park ved hotellet. Hotel Vittoria er familiedrevet og byr på 22 rom og hjemmelaget mat. Tar vi i betraktning prisen, så er dette vanligvis et meget god hotell-deal for Viareggio-turister.


4starGrand Hotel Principe di Piemonte

Har du råd, så er det ultimate luksushotellet i Viareggio Grand Hotel Principe di Piemonte. Beliggenheten er ved den staselige plassen Piazza Puccini 1, nær der ting skjer i sentrum av Viareggio. Naturligvis får du alt av fasiliteter på dette 4 (5)-stjerners hotellet, la oss kort nevne helsestudio, restaurant og svømmebasseng.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

Viareggio-guiden!

 • Viareggio

  Viareggio er byen for deg som drømmer om Toscana og Italia, og samtidig vil nyte strandlivets gleder. Viareggio er en...

 • Fly til Viareggio

  Det er enkelt å komme seg til Viareggio.  Det enkleste er å fly til Pisa. Fra flyplassen i Pisa kan du i prinsippet ta...

 • Klima Viareggio

  Viareggio i Toscana, ( Italia) har middelhavsklima, med varme somre med lite regn. Perfekt for strandløver og de om setter...

 • Hotell i Viareggio

  Viareggio er ikke den største byen i Italia, men den er en kjent og populær feriedestinasjon, og det i Italias kanskje mest...