Forsidebilde SurfersBeach

Pisa Fly

Fly til Pisa

Det finnes faktisk flere flyselskaper som bringer deg direkte fra Norge til Pisa. Blant annet har Norwegian har en sommerute (april–oktober) fra både Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger flere ganger i uken, med svært rimelige priser hvis du er fleksibel på reisedatoene.



Pisas flyplass er oppkalt etter byens store sønn Galileo Galilei, og er en svært så sjarmerende flyplass. På flyplassen finner du de nødvendige fasiliteter som leiebilkontorer, veksling, bank og spisesteder. Vær derimot oppmerksom på at etter at du har passert sikkerhetskontrollen i avgangshallen, er det lite å ta seg til, annet enn to-tre butikker, en kiosk og en kafeteria.

Komme seg fra Pisa flyplass til sentrum av Pisa

Galileo Galilei-flyplassen ligger bare ca. fem minutters togtur fra Pisa sentrum, og billetten koster kun noen få Euro. Togene går bare hver halvtime, men det er også busser (LAM Rossi) hvert kvarter som går nesten like raskt. Kjøper du billett på bussen, blir det litt dyrere enn hvis du kjøper på forhånd på et tabaccheria, men likevel ikke mer enn et par euro.

Det står taxier utenfor ankomsthallen, og turen inn til sentrum med dem koster deg ikke mer enn 100 kroner på dagtid. Det kan være lurt med taxi hvis du f.eks. har hotell nær Det skjeve tårnet og Campo Dei Miracoli. Det går også direkte tog og busser til Firenze.

Generelt for ankomst til Italia

Italia er et av nordmenns yndlingsferieland, det ligger innenfor Schengen-området, og du trenger selvsagt ikke tenke på visum. Strengt tatt behøver du ikke pass heller for å komme inn i landet, men det er den eneste gyldige legitimasjonen i utlandet som flyselskapet og hotellet kan kreve å få se ved innsjekking. Dessuten bør du ha med deg helsetrygdkortet, som er gyldig i alle EØS-land. Dette bestiller du hos Trygdeetaten.


KLIKK HER! Største og beste samling av billige flybilletter!

Gjør et flykupp nå!


 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.