Forsidebilde SurfersBeach

San Francisco

San Francisco

san francisco golden gate bridge

Selv om San Francisco egentlig må regnes for å være en småby etter amerikansk målestokk, er det allikevel en av de mest kjente byene i USA.



Photo: "Golden Gate Bridge 1926" by Dirk Beyer - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

San Francisco har i mange år vært amerikanernes førstevalg når det gjelder storbyferie. Mange tilreisende vil hardnakket hevde at ingen byer har vakrere beliggenhet enn San Francisco, en beliggenhet som blir enda vakrere takket være den ruvende Golden Gate-broen som strekker seg over sundet mellom Stillehavet og San Francisco Bay.

I sundet finner du den legendariske fengselsøya Alcatraz, rett utenfor byens livlige Fisherman's Wharf. San Francisco er kjent som en liberal by, hvor et stort og utagerende homsemiljø lever side om side med USAs største Chinatown.

De fleste byer påstår det i sin turistreklame, men San Francisco har faktisk noe for alle, enten du reiser med barn, gode venner eller en romantisk kjærlighetsferie.

Vil du oppleve USA fra sin beste side, bør du absolutt vurdere et besøk til Californias fjerde største by - men allikevel den populæreste!

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.