Forsidebilde SurfersBeach

Fly til Kristiansand

Fly til Kristiansand


Kristiansand-reiseguidebanner

Flyplassen i Kristiansand heter Kristiansand Lufthavn Kjevik og den har både internasjonal og nasjonal trafikk.  For mange vil nok Oslo Lufthavn Gardermoen være et alternativ og så videre til Kristiansand med enten leiebil, buss eller tog.

Flyr du til Kristiansand så skal du vite at Kjevik flyplass (Kristiansand Lufthavn Kjevik) ligger ca 16 km fra sentrum av Kristiansand og at det er direkteruter fra en rekke av de større byene i Norge, som f.eks. Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger med flere.

Fra flyplassen til Kristiansand tar du flybussen eller drosje.  Flybussen tar ca 25 minutter og den stopper ved flere hoteller samt Universitetet i sentrum. Det går forøvrig flybusser til andre byer også, som Lillesand, Grimstad og Arendal. Billetten fra Kjevik til sentrum av Kristiansand koster ca 100 kroner en vei for voksen. Les mer om rutetider fra Kristiansand Lufthavn Kjevik.

Det er også flere utleieselskaper av leiebiler ved flyplassen hvis du vil ha fleksibiliteten som egen bil gir. Priser som ellers i Norge.

 


flybilletter reiseplanetenReiseplanetens tips!

Finn billigste flybilletter til og fra Kristiansand med en av markedets største og beste søkmotorer for flybilletter!  Klikk på lenken og du er ditt eget reisebyrå. Enkelt, trygt og billig!


 



 

------> NEXT PAGE