Forsidebilde SurfersBeach

Hotell i Bergen

Bergen har et godt utvalg av hotell, både når det gjelder antall hoteller og type hoteller. Ikke så rart kanskje, Bergener jo tross alt en populær turistdestinasjon samtidig som det er den nest største byen i Norge.  Prisnivået er på linje med andre norske byer, og du finner hoteller sentralt i sentrum eller f.eks. ved flyplassen.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Vurderer du ferie i Norge denne sommeren? Hva med en tur til Bergen? Her skal du få listen over Bergens beste hoteller - i alle fall i følge Tripadvisor som er verdens største nettside for tilbakemeldinger fra hotellergjester.

Hvordan tolke hotellvurderingssider?
Det er nyttig å lese hva tidligere gjester har skrevet om hotellet, men pass på å lese mer enn gjennomsnittskarakter og plassering. I mange storbyer er det hundrevis av hoteller, og derfor behøver det nødvendigvis ikke det bety så mye at et hotell er rangert som nummer 78 eller 112, vel og merke i store byer.  Lav plassering vil nesten alltid være tilfelle for hoteller med få "stjerner".  Et tostjerners hotell vil nesten alltid få lavere gjennomsnittskarakter enn et firestjernershotell slik kriteriene for karaktergivningen er satt opp.

Videre må du følge med hvor mange som har vurdert hotellrommet og når tilbakemeldingene ble skrevet. Er det kun noen svært få mennesker som har gitt sin "stemme" vil ekstreme tilbakemeldinger, enten de nå er utlukkende positive eller negative, få stor innvirkning på snittkarakteren. Og er det lenge siden tilbakemeldingen ble skrevet, f.eks. to år tilbake i tid, så kan mye ha blitt forandret på hotellet siden den gang, både med tanke på ansatte, eiere og renovering.

1. Clarion Hotel Bergen Airport

Et firestjerners hotell som ligger ved flyplassen. Adresse er Flyplassveien 555. Dette Clarion-hotellet har ca 200 rom, treningssenter, gratis Internett-tilgang, restaurant og romserverice.

For ferieturisten er det kanskje greit å vite at hotellet tillater kjæledyr på enkelte rom. Slett ikke blant de billigste hotellene i Bergensområdet, men så topper da hotellet favorittllisten til mange også.

4star Les mer om Clarion Hotel Bergen Airport og finn garantert beste priser!

2. Clarion Collection Havnekontoret

Nok et Clarion-hotell, denne gang i Slottsgaten 1. Hotellet har 116 rom og både treningssenter og restaurant finnes her. Tillatt med kjæledyr. Hotellet får et overveldende flertall av enten 5 eller 4 poengscore av 5 mulige når gjester gir sin tilbakemelding.

4starLes mer om Clarion Collection Havnekontoret og finn garantert beste priser!

3. Quality Hotel Edvard Grieg

Adresse er Sandsliåsen 50. Quality Hotel Edvard Grieg blir i tillegg til gode karakterer gitt karakteristikken "best value" av Tripadvisor. Hotellet har 153 rom og blant fasilitetene finner du treningssenter og restaurant. Også her er det tillatt med kjæledyr.

4star Les mer om Quality Hotel Edvard Grieg og finn garantert beste priser

4. Augustin Hotell

Dette trestjerners hotellet befinner seg i C. Sundts Gate 22. Alltid hyggelig med hoteller litt utenom de store kjedene synes jo vi da. Augustin er etter sigende Bergens eldste familiedrevne hotellbedrift, og det er nå 3. generasjon som er drivere. Hotellet byr på restaurant og gratis Internett. Kjæledyr er tillatt.

Bra beliggenhet og hyggelig service er gjenganger på tilbakemeldingene. La oss ta med alle hotellets flotte kunstmalerier som du finner på rom og i fellesarealer som et ekstra pluss.

4star Les mer om Augustin Hotell og finn garantert beste priser

5. Comfort Hotel Holberg

strandgaten 190 finner du dette Comforthotellet. Det er et trestjerners hotell med 144 rom og egen spansk restaurant og bar. Kjæledyr er tillatt. Tilbakemeldingene er så å si utelukkende positive med vekt på beliggenhet og restaurant, men 5 gjester av 68 har gitt dårligste eller nest dårligste karakter.

4star Les mer om Comfort Hotel Holberg og finn garantert beste priser

 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

 

Bergen-guiden

 • Bergen

  Bergen ligger mellom De syv fjell, hvorav Fløyen og Ulriken er de mest kjente. Turistene trekker til byens eldste del,...

 • Klima i Bergen

  Generelt om Bergen og klima Bergen har et mildt og fuktig kystklima med forholdsvis små temperaturendringer i løpet av året....

 • Hotell i Bergen

  Bergen har et godt utvalg av hotell, både når det gjelder antall hoteller og type hoteller. Ikke så rart kanskje, Bergener jo...

 • Attraksjoner i Bergen

  Det finnes knapt vakrere "storbyer" i Norge enn Bergen.  Toppturer med utsikt over Bergen-by er kanskje den aller største...

 • Spise i Bergen

  Bergen har mange restauranter og utesteder. De aller fleste spisesteder er enkle og greie, og inkluderer alle de kjente...