Forsidebilde SurfersBeach

Hotell i Pula

Pula by er en forholdsvis liten by, med et sentrum med gågater.  Så selv med barn er det ikke noe farlig å bo i sentrum, og det er aldri langt til en strand. Alternativet er å bo på en resort i utkanten av Pula.  For deg som lengter etter sydenstemningen og vil ha late dager på stranden eller ved svømmebassenget så finnes det store rimelige resorter med bademoro om dagen og underholdning om kvelden.  

Vi foreslår følgende hoteller i og ved Pula by på Istria i Kroatia:
Et rimelig 2-stjerners hotell med flotte bassenger, tennisbaner og gratis wi-fi.  Her får du mye for pengene, inkludert serviceglade ansatte og 24 timers resepsjonstjenester.  Brioni Hotel Pula ligger ca 10 minutter fra Pula by.  Naturligvis er hotellet plassert rett ved havet.
Adressen er Verudela bb, Pula.
På samme sted, dvs. ved Verudela bb finner et av få firestjerners hoteller i Pula. Prisene ligger rundt 500 - 600 kroner per person i dobbeltrom. Her finner du et stort sirkelrundt hotell hvor det ikke er utenkelig at du deler en svømmetur med en eller annen Europeisk  celebritet.  Her har nemlig stjerner som Ben Kingsley, Umberto Eco og Zucchero bodd og funnet nye krefter i solen.  Fra bassenget har du utsikt over havet, og det er en kort spasertur dit hvis du heller vil bade i Adriaterhavet.  Hotel Histria byr på fantastisk mat og alt av fasiliteter med en touch av luksus.  Vi tipper du sjelden har fått så mye luksus for såpass rimelig pris.
Hotel Pula er et 3-stjerners hotell som nylig har blitt renovert og fremstår som noe av det bedre i Pula by. Er du veldig kravstor så har også hotellet noen suiter å by på.  Uansett romtype har du tilgang på restaurant, bar, svømmebasseng ute og inne, Bowlinghall, massasje og mye mer.  Hotell Pula kalles ofte for sportshotellet pga sin nærhet til en rekke tennisbaner etc. og sykkelstier i herlige grøntområder. Beliggenheten er rett ved Pula by. Gateadressen er Sisplac 31.
Et annet by-hotell i Pula er Hotel Omir.  Dette er også et 3-stjerners hotell som byr på priser tilsvarende 2-stjerners hoteller. Hotel Omir er enkelt, men koselig, og beliggenheten er flott nær gigantiske Pula Arena (fra romer-tiden, les mer på Attraksjoner i Pula), arkeologisk museum og andre severdigheter. Hotellet har parkering hvis du har lyst på å gjøre deg kjent på Istria med leiebil.  Adressen er Serda Dobrica 6.

Det finnes godt med hoteller rundt om på Istria, og for den saks skyld i og ved Pula by.  Ikke så underlig, med tanke på at turisme er en viktig næring her. Prisnivået i Kroatia er hyggelig for turister fra Norge, men i høysesongen er det slett ikke gratis å overnatte i Pula.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Ikke forvent 5-stjerners luksushoteller eller businesshoteller som du finner i store Europeiske byer.  Her er det overvekt av enklere 2- og 3-stjerners hoteller. Heldigvis er de fleste skreddersydd for oss sommerturister, og du vil sjelden føle at du mangler noe så lenge du først og fremst er her for sol og badeliv.

Pula by er en forholdsvis liten by, med et sentrum med gågater.  Så selv med barn er det ikke noe farlig å bo i sentrum, og det er aldri langt til en strand. Alternativet er å bo på en resort i utkanten av Pula.  For deg som lengter etter sydenstemningen og vil ha late dager på stranden eller ved svømmebassenget så finnes det store rimelige resorter med bademoro om dagen og underholdning om kvelden.  Vi foreslår følgende hoteller i og ved Pula by på Istria i Kroatia:

2starBrioni Hotel Pula 

Dette er et rimelig 2-stjerners hotell med flotte bassenger, tennisbaner og gratis wi-fi.  Her får du mye for pengene, inkludert serviceglade ansatte og 24 timers resepsjonstjenester. Brioni Hotel Pula ligger ca 10 minutter fra Pula by.  Naturligvis er hotellet plassert rett ved havet.  Adressen er Verudela bb, Pula.

Klikk her for beste pris, fotografier og annet nyttig om Brioni Hotel Pula .

-------------------- 

4starHotel Histria 

På samme sted, dvs. ved Verudela bb finner et av få firestjerners hoteller i Pula. Prisene ligger rundt 500 - 600 kroner per person i dobbeltrom. Her finner du et stort sirkelrundt hotell hvor det ikke er utenkelig at du deler en svømmetur med en eller annen Europeisk  celebritet.  Her har nemlig stjerner som Ben Kingsley, Umberto Eco og Zucchero bodd og funnet nye krefter i solen.  

Fra bassenget til Hotel Histria har du utsikt over havet, og det er en kort spasertur dit hvis du heller vil bade i Adriaterhavet.  Hotel Histria byr på fantastisk mat og alt av fasiliteter med en touch av luksus.  Vi tipper du sjelden har fått så mye luksus for såpass rimelig pris.


Klikk her for beste pris, fotografier og annet nyttig om Hotel Histria

--------------------

3star

Hotel Pula

Hotel Pula er et 3-stjerners hotell som nylig har blitt renovert og fremstår som noe av det bedre i Pula by. Er du veldig kravstor så har også hotellet noen suiter å by på.  Uansett romtype har du tilgang på restaurant, bar, svømmebasseng ute og inne, Bowlinghall, massasje og mye mer.   Hotell Pula kalles ofte for sportshotellet pga sin nærhet til en rekke tennisbaner etc. og sykkelstier i herlige grøntområder. Beliggenheten er rett ved Pula by. Gateadressen er Sisplac 31.

Klikk her for beste pris, fotografier og annet nyttig om Hotel Pula

-------------------

3starHotel Omir

Et annet by-hotell i Pula er Hotel Omir.  Dette er også et 3-stjerners hotell som byr på priser tilsvarende 2-stjerners hoteller. Hotel Omir er enkelt, men koselig, og beliggenheten er flott nær gigantiske Pula Arena (fra romer-tiden, les mer på Attraksjoner i Pula), arkeologisk museum og andre severdigheter. Hotellet har parkering hvis du har lyst på å gjøre deg kjent på Istria med leiebil.  Adressen er Serda Dobrica 6.


Klikk her for beste pris, fotografier og annet nyttig om Hotel Omir

 

------> Reiseguiden om Pula fortsetter...

 

Pula-guiden!

 • Pula

  Pula er en vakker turistby på halvøya Istria i Kroatia. Pula ligger flott til med Adriaterhavet på den ene siden og grønne landområder...

 • Fly til Pula

  Det er billig å komme seg til Pula, i alle fall utenom fellesferien. Dette fordi flyplassen har tiltrukket seg attraktive...

 • Spise i Pula

  I sommerbyer som Pula vil mange av restaurantene naturlig nok være av den enkle sorten, men du finner også spisesteder med høy...

 • Shopping i Pula

  Selve hovedgaten i Pula, Gardini, bærer et marked av billige klær, fotballskjorter og krims. Målgruppen er turister. Det samme...

 • Turist i Pula

  Pula blir stadig mer populær for solhungrige skandinaver som sommerdestinasjon, og byen har naturlig nok sine mange strender...

 • Attraksjoner i Pula

  I Pula kan du oppleve spennende arkitektur i det historiske sentrum, og se den klare påvirkningen av asiatisk arkitektur i byens...

 • Klima i Pula

  Tabellene under viser deg viktige gjennomsnittsdata når det gjelder vær og klima på ditt reisemål. Nederste kolonne viser...

 • Hotell i Pula

  Pula by er en forholdsvis liten by, med et sentrum med gågater.  Så selv med barn er det ikke noe farlig å bo i sentrum, og det...

 • Leiebil og Pula

  Det er ingen sak å kjøre bil på Istria, ikke ulikt ellers i Sør-Europa. Veiene er helt ok, og selv om det er grei...