Forsidebilde SurfersBeach

New York

New York

newyork broadway

New York er manges drømmeby. Hvis du ikke har vært der, står byen garantert høyt på ønskelisten over kommende reisemål. De som har besøkt byen, vil svært gjerne besøke den på nytt.New York kalles gjerne «The Big Apple» eller «byen som aldri sover». Og som vi alle vet, kjært barn har mange navn. New York byr på en overflod av attraksjoner, liv og røre, god mat, show og musikaler, uendelig med shopping, men også mulighet til å oppleve det litt sære og rare.

Enten du er nattemenneske eller morgenfugl, reiser alene, med kjæresten eller med hele familien, så finner du noe i New York som gjør at besøket blir minneverdig. New York er naturlig nok en smeltedigel som tiltrekker tilreisende hele året. Men vinteren kan være kald og by på snø, og i juni og juli kan det være veldig varmt. New York har på mange måter fire årstider, slik som hos oss i Skandinavia, men beliggenheten ved havet og en elv på hver side innebærer at været enten føles «veldig» kaldt eller varmt. Men uansett når du besøker byen, møtes du av en helt spesiell atmosfære som bare New York kan gi, og det er så mye å finne på at du garantert blir fornøyd.

New York er ikke hovedstaden i USA, men er likevel landets mest attraktive by. Så hvis du husker fotoapparatet, tar med deg nok sparepenger og møter byen med et åpent sinn, vil New York gi deg utrolig mye tilbake i form av opplevelser og gode minner.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.