Forsidebilde SurfersBeach

Sydney

Sydney

Operahuset i Sydney

Sydney har på to hundre år utviklet seg fra å være en kummerlig britisk straffekoloni til en internasjonal metropol og et av de mest populære reisemålene på den sørlige halvkule. Sydney er ikke hovedstaden i Australia, men hovedstaden i den australske delstaten New South Wales, har et varmt og solrikt klima året rundt, og et utall av attraksjoner å tilby sine besøkende.

Og ikke minst er byens innbyggere usedvanlig joviale og pratsomme. Spesielt etter sommer-OL i 2000 har Sydney opplevd en turistboom, og Sydneys fasiliteter har også blitt betydelig bedre.Sydney er en fascinerende blanding av gammelt og nytt. På den ene siden har du moderne skyskrapere av glass og stål, og det verdensberømte Operahuset, og på den andre siden bydelen The Rocks, der historiske bygninger ligger langs smale brosteinsgater.

Sydneys natteliv har inntatt legendariske proporsjoner, og på dagtid har du en av verdens beste og mest berømte strender, Bondi Beach, en halvtime unna sentrum. Sydney er kort sagt en by som både ungdom, par, enslige og pensjonister vil kunne ha en fabelaktig ferie i.


KLIKK HER! Største og beste samling av billige flybilletter!

Gjør et flykupp nå!

Takk til Christin Sand Martinsen (forsidebilde) og Mari Ottvad for stilige fotos!

 

------> Reiseguiden om Sydney fortsetter...

{googleMaps addr="Sydney, Australia"
width=100% height=300 zoom=4 addoverview=0}

 

 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.