Forsidebilde SurfersBeach

San Gimignano Fly

Det er ingen spesiell flyplass i San Gimignano, men det er enkelt å komme hit ved å fly til Firenze, Bologna, Pisa eller for den saks skyld Roma. Det tar under 3 timer med leiebil fra Roma til San Gimignano. Det er flere flyselskaper å velge mellom og det store antallet av potensielle flyplasser gjør det forholdsvis enkelt å finne rimelige billetter. Kollektivtrafikken er bra i Italia og leiebil er også rimelig.

Et stopp i Roma?

Flytiden til Roma er ca. tre timer. Du kan komme til Roma med mange selskaper. Både SAS og Norwegian har direkte flyruter fra Norge til Roma.

Både SAS og Norwegian lander på Fiumiciono-flyplassen (også kalt Leonardo da Vinci-flyplassen), som er den vanligste flyplassen for norske turister. Reiser du med utenlandske små flyselskaper, vil du muligens lande på Ciampino-flyplassen.

Fra Fiumiciono kan du ta tog direkte til Stazione Termini. Det går også jevnlig flybusser. Taxi er selvfølgelig også et alternativ. Du kan beregne prisen med taxi mellom ulike steder i Roma her. Toget tar ca. 30 minutter. Buss og taxi tar normalt lengre tid på grunn av mye trafikk.

Ciampino-flyplassen er liten og enkel å orientere seg i. Det går ikke tog fra Ciampino til Roma, men du kan ta buss kombinert med T-bane. Avstanden til Roma er omtrent den samme som fra Fiumiciono. Det går også busser mellom flyplassene. Flybussen fra Ciampino til Termini (jernbanestasjonen i Roma) koster ca. 65 kroner. Taxi kan også være et alternativ. Husk at så å si alle taxier bare tar kontanter. Pass på at du kjører med taksameteret på.

Stazione Termini er knutepunktet i Roma. Herfra går det tog, busser, taxi og T-bane. Også de guidede bussturene starter her. Kollektivtrafikken i Italia er svært bra og billig.

KLIKK HER! Finn billigste flypris til San Gimignano og andre destinasjoner hos Reiseplaneten

Du kan også sjekke priser hos Kelkoo for å forsikre deg om å finne best pris!

San Gimignano-guiden

  • San Gimignano

    For mange Toscana-kjennere er San Gimignano en av de absolutte favorittene. Byen var verdens første by med ”skyline”...

  • San Gimignano Fly

    Det er ingen spesiell flyplass i San Gimignano, men det er enkelt å komme hit ved å fly til Firenze, Bologna, Pisa...

  • Turist i San Gimignano

    Severdighetene i San Gimignano er mange, blant annet må du besøke piazza del duomo, La Rocca, Piazza della Cisterna...

GoogleAds


Vil du finne billigste flybilletter? Da skal du sjekke ut denne flysøkemotoren hos Kelkoo! Husk at du støtter Reiseplaneten.no ved å bruke våre partnere. Dette er kjente, rimelige og trygge reisetilbydere.