Forsidebilde SurfersBeach

Sarajevo Hotell

Sarajevo er en viktig by i Balkan-regionen og naturligvis finner du alle typer hotell her. Du bør ikke ha noen problemer med å finne ledig rom på et av byens hoteller, enten du nå vil bo på et luksushotell eller et billig pensjonat.

Byens mest kjente hotell er nok Holiday Inn , uten at det nødvendigvis er det beste. Holiday Inn (se bildet) ble bygget til Olympiaden i 1984 og ruver i sine omgivelser.  Det har en rekke fasiliteter til å være et 3-stjerners hotell, inkludert svømmebasseng.  Adressen er Zmaja Od Bosne 4 og det gir en beliggenhet man uansett ikke kan klage på.

Søk og finn informasjon om alle Sarajevos hoteller! 

Noen utvalgte hoteller er:

Europe
Du finner hotellet Europe i Sarajevos gamleby, nyrenovert og modernisert. Hotellet har aner tilbake til 1882 og er et hotell "alle" i byen kjenner til. Adressen er Vladislava Skarica 5 som er perfekt med tanke på turistgjøremål i Sarajevo. Hotellet har 160 rom og alt du kan tenke deg av fasiliteter.


Astra Garni
Dette moderne 3-stjernershotellet finner du i gaten Kunduržiluk 2, som er i hjertet av Bascarsija. Hotellet har både sauna og trimrom, i tillegg til 53 rom og 14 suiter for overnatting. Om sommeren kan det nok være en del "skrik og skrål" fra gågaten utenfor hotellet, men det må du nesten regne med hvis du vil ha beliggenhet i Bascarsija.

Les mer om Hotell Astra Garni , se bilder og søk etter billigste pris


Safir
Et meget prisgunstig hotell er Safir i gaten Jagodica 3, ikke lange spaserturen fra Bascarsija. Bosnisk arkitektur preger den moderne bygningen og rommene er av typen leilighetshotell. Kun 8 rom. Ypperlig hotell for deg som skal tilbringe lengre tid i Sarajevo.


Hecco
Hecco er et budsjetthotell med beliggenhet i Medrese 1, ca 500 meter overfor Bascasija. Rommene har TV, Internett og en grei frokost. Det er ikke ille for et hotell som i perioder ikke er priset til mer 200 kroner per person i dobbeltrom. Hecco har 27 rom og de fleste har flott utsikt over Sarajevo.

Les mer om Hotell Hecco , se bilder og søk etter billigste pris