Forsidebilde SurfersBeach

La Paz Hotell

Hotellene i La Paz finnes i alle kategorier, selv om du kanskje ikke hadde trodd det. Naturligvis finnes det en rekke svært billige hoteller, og billigst er det om du leier rom av folk som tilbyr dette i gatene calle Illampu eller calle sagarnaga. Men selv om du reiser på laveste budsjett så skal du ikke godta hva som helst. Husk å inspisere ditt rom før du gjør noen avtale.

Luksus og høy standard

De beste og mest populære kjedehotellene i La Paz kan virke noe overpriset sammenlignet lokale og enklere hoteller. Men foretrekker du luksus kan du bestille rom hos Radisson Plaza Hotel La Paz. Du finner hotellet i Sopocachi, sentralt i La Paz, nærmere bestemt i Av. Arce 2177.

Et annet alternativ på øverste klasse er Ritz Apart Hotel som du finner på Plaza Isabel La Catolica. Som med Radisson Plaza tilhører hotellets adresse Sopcachi-bydelen.

Mellomklassehotell i La Paz

Hotel Rosario
Adressen er Av. Illampu 704 i Aymara-distriktet. Med andre ord er du mitt i smørøyet med tanke på turistattraksjoner og Witches Market. Her er flotte rom og fri Internett. De som jobber her kan også flere språk, i alle fall flere av dem. Hotel Rosario er meget populært og er ofte fullt i høysesong.

La Posada en La Paz har adressen Calle Hermanos Manchego 2551. Hotellet har meget gode priser. Beliggenheten er god, sentralt i et velkjent utelivsområde i La Paz. Også her er store deler av de ansatte flerspråklige.

Billige hoteller i La Paz


Hotel Continental.
Adresse Calle Illampu. Her koster et dobbeltrom en slikk og ingenting, men du deler naturlig nok toalett, som er på gangen, med andre gjester.  Dette er et hotell som har en viss rockeimage da visstnok hotellet ble frekventert av bandmedlemmer fra bl.a. Status Quo.

Hostal Austria
Adresse Calle Yanacocha 531.
Hotel Austria er et populært hotell blant backpackere. Den største (eneste) fasiliteten er varmt vann. Men prisene er gode, og på kjøpet får du vennlige mennesker og sentral beliggenhet.